Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 11 30

Ramūnas Šiškauskas: „Mūsų laukia labai sunki užduotis“

Maskvos CSKA (Rusija) krepšininkai – priremti prie sienos. Dar vienas pralaimėjimas Eurolygos D grupėje gali nubraukti net ir teorinius Rusijos čempionų šansus patekti į „Top-16“ etapą. Po nugaros traumos atsigaunantis komandos lyderis Ramūnas Šiškauskas neslepia, kad Eurolygos vicečempionų situacija yra nepavydėtina, tačiau žada kautis iki pabaigos.
Atakuoja Ramūnas Šiškauskas
Praėjusią savaitę į rikiuotę grįžęs Ramūnas Šiškauskas Eurolygoje pelnė 10 taškų. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Tragiškai Eurolygos sezoną pradėję maskviečiai per šešis D grupės turus pasiekė vos vieną pergalę, o septintame ture jų laukia rimtas išbandymas – grupės lyderė Atėnų „Panathinaikos“ (Graikija) ekipa. Ypatingos svarbos CSKA ekipai rungtynės vyks trečiadienį Maskvoje.

„Visi puikiai žino mūsų situaciją. Esame padėtyje, kai tiesiog nebegalime daugiau pralaimėti. Tai sudėtinga, o mūsų dar laukia turbūt pats grėsmingiausias varžovas – grupės favoritė „Panathinaikos“ ekipa. Tačiau mes kausimės“, – oficialiai Eurolygos svetainei internete sakė R.Šiškauskas.

32 metų lietuviui šio sezono pradžią sujaukė patirta nugaros trauma, dėl kurios jis negalėjo žaisti mėnesį. Tačiau praėjusią savaitę R.Šiškauskas jau grįžo į rikiuotę.

„Tikiuosi, galėsiu padėti komandai tiek, kiek tik galėsiu“, – optimistiškai apie savo sportinę formą kalbėjo lietuvis.

CSKA gretose per rungtynes su „Panathinaikos“ debiutuos naujas strategas. Atleisto Duško Vujoševičiaus asistentui Dimitrijui Šakulinui tai bus pirmasis mačas Eurolygoje prie Maskvos ekipos vairo.

„Mes žinome „Panathinaikos“ stiprybes ir pasiruošime, kaip su jomis kovoti. Mes vis dar nepraradome galimybių patekti į „Top-16“ etapą ir padarysime viską, kad jų neprarastume“, – ryžtingai kalbėjo D.Šakulinas.

„Naujas treneris CSKA suteiks naują motyvaciją, naujų jėgų. Krepšininkai sieks įrodyti, kad dėl prastų rezultatų kaltas buvo ankstesnis strategas. Mes turėsime būti tam pasiruošę. Juolab kad CSKA dar turi šansų patekti į „Top-16“. Niekas dar nebaigta, o mūsų grupė yra labai sudėtinga“, – pridūrė „Panathinaikos“ treneris Željko Obradovičius.

 

Eurolygos D gruopės rikiuotė
V.KomandaR.P.Pr.Tašk. sant.
1.„Panathinaikos“642464:406
2.„Efes Pilsen“642482:466
3.„Union Olimpija“642461:463
4.„Armani Jeans“633456:446
5.„Power Electronics“624411:429
6.CSKA615392:456

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius