Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 04 08

Robertas Javtokas ir Edgaras Ulanovas Eurolygoje išbandys kameras marškinėliuose

Stipriausias Europos krepšinio turnyras, Eurolyga, ir toliau žengia naujųjų technologijų keliu. Šį penktadienį per Eurolygos rungtynes Madride du Kauno „Žalgirio“ krepšininkai apsivilks marškinėlius, kuriuose bus įmontuota mikro-kamera.
Robertas Javtokas
Robertas Javtokas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Žalgiriečiai Robertas Javtokas ir Edgaras Ulanovas bus pirmieji Eurolygos krepšininkai, išbandę šią technologiją per oficialias rungtynes. Kiek anksčiau šį sezoną tokios kameros buvo įmontuotos ir į teisėjų aprangą.

Vaizdo medžiaga iš žaidėjų marškinėlių bus automatiškai perduota į rungtynių transliacija besirūpinančią televizijos stotį, kuri galės pateikti šį vaizdą krepšinio gerbėjams net ir realiu metu.

„Mūsų klubas mielai prisideda prie naujų technologijų įgyvendinimo. „Žalgirio“ arena yra viena moderniausių Europoje, o dabar kartu su Eurolyga išbandysime dar vieną naujovę. Žaidėjai nekantrauja apsivilkti marškinėlius ir pamatyti galutinį rezultatą. Neabejoju, kad jis bus įdomus ir krepšinio gerbėjai galės pajusti dar vieną žaidimo dimensiją“, – oficialiai Eurolygos svetainei sakė „Žalgirio“ direktorius Paulius Motiejūnas.

Kartu su Kauno „Žalgirio“ komanda Eurolygos partneriai šiame eksperimente yra televizija „Canal+“ ir įmonė „First V1sion“.

„Žengiame šį naują ir įdomų žingsnį priekį bei kartu dėkojame „Žalgirio“ klubui ir jo krepšininkams. Toks bendradarbiavimas parodo, kad vieningai dirbdami žiūrovams galime sukurti dar įspūdingesnį reginį. Pamatę rezultatus iš kamerų, sumontuotų ant teisėjų aprangų, tikimės dar unikalesnio vaizdo iš krepšininkų, žaisiančių su kameromis“, – teigė Eurolygos marketingo ir komunikacijos direktorius Alexas Ferreras Kristjanssonas.

Eurolygos „Top 16“ etapo keturioliktojo turo rungtynės tarp Madrido „Real“ ir Kauno „Žalgirio“ prasidės penktadienį 22.00 val. Lietuvos laiku.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius