Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 10 03 /13:07

Rolandas Alijevas vėl vilkės „Šiaulių“ klubo aprangą

„Šiaulių“ krepšinio ekipa stiprina savo gretas. Skelbiama, kad šiauliečiai iki sezono pabaigos pasirašė sutartį su Rolandu Alijevu.
Rolandas Alijevas
Rolandas Alijevas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

29 metų 191 cm ūgio gynėjas „Šiaulių“ ekipoje nebus naujoku, kadangi šios komandos spalvas gynė dalį 2012–2013 metų sezono.

Pasak šiauliečių ekipos, įžaidėjas iki šiol treniravosi kartu su Kėdainių „Nevėžio“ krepšininkais, bet oficialiuose mačuose nežaidė.

„Turėjau kvietimų iš Kėdainių, Prienų komandų, domėjosi komandos iš užsienio. Iš Lietuvos nevažiavau, nes ten nebūtų buvusios geriausios sąlygos“, – cituojamas vasarą su Azerbaidžano rinktine praleidęs R.Alijevas.

2012-2013 metį sezoną „Šiaulių“ klube užbaigęs, o praėjusį Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ ekipoje žaidęs krepšininkas turėtų debiutuoti su geltona apranga savaitgalį. Šeštadienį „Šiauliai“ kovos su svečiais iš Mažeikių.

„Kelis mėnesius esu be komandos, todėl manau, kad reikės laiko įsivažiuoti. Atvažiuosiu į Šiaulius, pamatysiu, kuo galiu būti naudingas komandai, – kalbėjo krepšininkas. – Džiaugiuosi, kad grįžtu į gerai pažįstamą kolektyvą“.

Praėjusį sezoną R.Alijevas su Pasvalio ekipa LKL ir BBL pirmenybėse sužaidė 49 rungtynes. Per mačą gynėjas aikštėje vidutiniškai praleido 28 minutes: pelnė po 8,5 taško, atliko 4,5 rezultatyvaus perdavimo, sugriebė 3,2 ir perėmė 1,6 kamuolio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius