Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 03 17

Saša Obradovičius žarstė pagyras „Lietuvos rytui“: „Tegu neįsižeidžia mūsų gerbėjai, bet apie lietuvius sirgalius sklinda legendos“

Kovo 20 dieną (antradienį) Vilniuje „Lietuvos rytas“ pradės pasirodymą Europos taurės ketvirtfinalyje. Lietuvos vicečempionų laukia Donecko „Doneck“ ekipos barjeras.
Saša Obradovičius
Saša Obradovičius / Scanpix/RIA Novosti nuotr.

Prieš šią dvikovą su „Tiger TV“ žurnalistu kalbėjosi Ukrainos klubo vyriausiasis treneris Saša Obradovičius.

„Negaliu būti nepatenkintas savo komandos pasirodymu Europos taurėje, juk žaisdami su pajėgiais klubais laimėjome 10 iš 12 rungtynių bei demonstravome gerą žaidimą, – teigia serbas. – Šiuo metu esame per žingsnį nuo finalo ketverto, jei tai pavyktų – būtų didžiulis žingsnis į priekį ne tik Donecko, bet ir visos Ukrainos krepšinyje.

Vienas geriausių šio sezono mačų buvo su „Chimki“ – komanda sužaidė visa jėga ir pasiekė norimą rezultatą. Grupės etapą baigėme pirmoje vietoje.

Ar dėl to gavome silpnesnį varžovą? Kalbėkime atvirai. „Lietuvos rytas“ turi didesnį biudžetą, turtingesnes tradicijas, geresnę areną ir aktyvesnius sirgalius. Tegu neįsižeidžia mūsų gerbėjai, bet apie lietuvius sirgalius sklinda legendos. Kaip matote, nereikia kalbėti apie kažkokį pirmos vietos pranašumą.

Bus įdomu sužaisti su tokia ambicinga komanda, kuri, be abejonės, yra mūsų poros favoritė, sakė S.Obradovičius

Gerai, kad antrąjį mačą sužaisime namie, bet manau, kad būtent pirmosiose rungtynėse turime parodyti tikrąjį savo pajėgumą šiame turnyre.

Dar prieš sezoną „Rytas“ pareiškė, kad nori žaisti Eurolygoje, investavo pinigus, pasiekė, kad kvalifikacinis turnyras vyktų jų arenoje. Buvo padaryta viskas, kad komanda patektų į prestižiškiausią Senojo žemyno krepšinio turnyrą, dabar jų užduotis – patekti į Eurolygą laimėjus Europos taurę. Todėl bus įdomu sužaisti su tokia ambicinga komanda, kuri, be abejonės, yra mūsų poros favoritė.

Puikiai pažįstu varžovų trenerį Aleksandrą Džikičių, žinau jo žaidimo stilių bei manau, kad jis yra labai patyręs treneris. Kažkada jis dirbo „Timberwolves“ trenerių štabe NBA, yra laimėjęs daug trofėjų. Jo profesionalumu abejoti neverta.

Ko reikia „Doneck“, siekiant įveikti „Lietuvos ryto“ barjerą: pirmame susitikime mums labiausiai prireiks kantrybės ir šaltakraujiškumo, ramybės puolant ir kuo mažiau klaidų gynyboje, taiklūs metimai – tai ideali taktika būsimoms kovoms. Esu įsitikinęs, kad mano vaikinai atiduos visas jėgas šiuose ketvirtfinalio mačuose. Manau, jie supranta, ką šios rungtynės reiškia klubui ir kiekvieno jų karjerai. Taip kad kovą jums garantuoju.“

Alfredo Pliadžio nuotr./Lietuvos ryto sirgaliai
Alfredo Pliadžio nuotr./„Lietuvos ryto“ sirgaliai

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius