2010 10 22

„Šiauliai“ pagaliau šventė pergalę

Lietuvos krepšinio lygos čempionate penktadienio vakarą sužaistos vienerios rungtynės. Pagaliau pergale savo gerbėjus nudžiugino „Šiaulių“ klubas.
A.Sireikai ir jo auklėtiniams šis sezonas klostosi tragiškai
A.Sireika / Kęstučio Vanago/BFL nuotr.

Antano Sireikos auklėtiniai po kelių skaudžių pralaimėjimų iš eilės LKL ir BBL pirmenybėse pagaliau šventė pergalę. „Šiauliai“ 100:64 sutriuškino Lkl debiutantę Palangos „Naglio–Adakrio“ ekipą. Po šio laimėjimo šiauliečiai pakilo į ketvirtą LKL lentelės vietą, jie turi 2 pergales ir 1 pralaimėjimą. "Naglio-Adakrio" penketas, turintis taip pat 2 laimėjimus ir jau 3 nesėkmes, žengia septintas.

Pagirtinai sužaidę pirmą rungtynių pusę (kėliniai laimėti atitinkamai 29:17 ir 27:11), šiauliečiai atitolo ir po ilgosios pertraukos jau žaidė atsipalaidavę. Jiems tereikėjo išsaugoti persvarą, o svečiai iš pajūrio sumažinti skirtumo nesugebėjo.

„Šiaulių“ klube net 6 žaidėjai pelnė po daugiau nei 10 taškų: D.Dvezdauskas surinko 17, Ž.Janavičius – 15, V.Šarakauskas – 13, O.Matulionis, E.Stanionis ir R.Harrisas – po 11 taškų.

„Nagliui–Adakriui“ 16 taškų pelnė M.Reminas, 15 – R.Danys.

Šeštadienį LKL čempionate bus žaidžiamos net 5 rungtynės: „Rūdupis“ – „Perlas“, „Neptūnas“ – „Nevėžis“, „Lietuvos rytas“ – „Alytus“, „Juventus“ – „Kaunas“ – Sakalai“ – „Žalgiris“.

Būtent žalgiriečiai yra turnyro lentelės lyderiai – jie yra laimėję visas 5 žaistas rungtynes, po 3 pergales yra iškovoję „Lietuvos ryto“ ir „Kauno“ klubai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius