Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 04 22

„Šiauliai“ skubotų išvadų nedarys, bet Antano Sireikos likimą sužinosime kitą savaitę

„Šiauliai“ greičiausiai norėtų ištrinti 2010–2011 metų krepšinio sezoną iš klubo metraščio. Po puikių 2009–2010 metų, Antano Sireikos auklėtiniai užleido pozicijas visuose turnyruose ir nepateko nei į Baltijos pirmenybių, nei į LKF taurės, nei į LKL pusfinalį. Komandos vadovai turi pagrindo reikšti nepasitenkinimą klubo rezultatais, bet šiauliečiai skubotų išvadų daryti neketina.
Antanas Sireika
Antanas Sireika / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

Sezoną vertina blogai

Metai A.Sireikos kariaunai buvo ypač permainingi. Sezono pradžioje strigo žaidimas, dažnai keitėsi sudėtis, įsibėgėti trukdė traumos, skaudūs pralaimėjimai. Įveiktas Lietuvos čempionas Vilniaus „Lietuvos rytas“, bet pralaimėta LKL autsaideriams „Alytui“ ir Palangos „Nagliui“. Nors antroje sezono dalyje šiauliečiai po truputį ėmė atrasti savąjį žaidimą, visas viltis atsigriebti LKL pirmenybėse sugriovė ketvirtfinalyje „Šiaulius“ už borto palikęs Utenos „Juventus“ klubas.

„Sezoną vertiname blogai. Taip yra dėl daug priežasčių“, – portalui Krepsinis.net teigė „Šiaulių“ klubo direktorius Adomas Klimavičius.

Po 12 metų pertraukos į stipriausiųjų Lietuvos ekipų ketvertą nepatekusios ekipos vadovas pripažino, jog „Šiauliai“ prieš blankųjį sezoną „nepataikė“ su kai kuriais sprendimais.

„Daugiau tikėjomės iš Romano Gumenyuko. Kai kurie kiti pirkiniai taip pat nuvylė“, – tikino A.Klimavičius.

„Ką padarysi, sezonas buvo įtemptas visiems“, – konstatavo „Šiaulių“ direktorius.

Skubotų sprendimų nedarys

Nepaisant prastų rezultatų, „Šiauliai“ permainų imsis tik gerai viską apgalvoję. Viena aišku, jog pokyčių sudėtyje bus mažiau, nei po sėkmingo 2009–2010 m. sezono, po kurio Šiaulių miestą paliko beveik visi tuometinės komandos krepšininkai.

„Komandoje liks 6–7 šio sezono sudėties žaidėjai. Pernai turėjome atsisveikinti su daugybe žaidėjų ir pajautėme to pasekmes“, – kalbėjo A.Klimavičius.

Tiesa, trenerio A.Sireikos likimas dar nėra aiškus. Jis gali paaiškėti jau kitą savaitę.

„Dar nebuvome susėdę prie vieno stalo ir visko aptarę. Tiek metų dirbame ir skubotų išvadų nedarome“, – portalui Krepsinis.net sakė A.Klimavičius.

„Antradienį surengsime spaudos konferenciją, kurioje susėsime ir apie viską pakalbėsime“, – pridūrė „Šiaulių“ vadovas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius