Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 01 30

Sirgaliai į „Lietuvos ryto“ rungtynes bus įleidžiami nemokamai

Nuo galvos iki kojų sostinės krepšinio komandos „Lietuvos rytas“ spalvomis ir atributika pasipuošę ir visaip kaip išsimarginę sirgaliai į Vilniaus „Siemens“ arenoje vyksiančios Europos taurės „Last 16“ etapo varžybas bus įleidžiami nemokamai.
„Lietuvos ryto“ sirgaliai
„Lietuvos ryto“ klubo sirgaliai / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Sirgaliai nemokamai patekti į varžybas galės per „Siemens“ arenos Nr. 3 įėjimą ir tam turės 15 minučių – nuo 18 val. iki 18.15 val. Visi nemokamai į varžybas patekę sirgaliai galės užimti vietas prie pat aikštelės arba „Lietuvos ryto“ sirgalių zonoje.

„Komanda pateko į antrą Europos taurės etapą ir įrodė, jog gali ir yra verta būti tarp geriausių, tačiau tam, kad būtume patys geriausi, neužtenka vien stiprios, gerą žaidimą demonstruojančios komandos, reikia ir sirgalių, kurie sudaro, nemeluodamas pasakysiu, pusę galutinio rezultato. Kuo jų būrys didesnis ir balsai garsesni, tuo stipresni ir mes“, – sako „Lietuvos ryto“ treneris Aleksandras Džikičius.

Artimiausios Europos taurės „Last 16“ etapo varžybos, kurias didžiausi komandos aistruoliai galės išvysti nemokamai, vyks antradienį 19 val. Vilniaus „Siemens“ arenoje, kai „Lietuvos ryto“ krepšininkai stos į kovą prieš Berlyno „Alba“ komandą.

„Lietuvos ryto“ komanda jau sužaidė dvejas Europos taurės „Last 16“ etapo varžybas. Pirmose varžybose „Lietuvos ryto“ komanda po pratęsimo pralaimėjo Krasnodaro „Lokomotiv-Kuban“ komandai, tačiau šią savaitę namų aikštelėje krepšininkai palaužė Trevizo „Benetton“ komandą ir iškovojo pirmąją pergalę Europos taurės antrajame etape.

Iš kiekvienos grupės į Europos taurės ketvirtfinalį pateks po dvi geriausias komandas, o turnyro nugalėtoja iškovos tiesioginį kelialapį į kitų metų Eurolygos varžybas.

Bilietus į „Lietuvos ryto“ rungtynes platina „Tiketa“. Nuo šiol bilietai į varžybas tik nuo 10 litų, įskaitant visus mokesčius, priduriama pranešime.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius