Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 04 28

Šiškauskas grįžo į aikštę

Maskvos CSKA treneris Ettore Messina lengviau atsiduso – komandos lyderis Ramūnas Šiškauskas jau atsigavo po traumos ir galės padėti ULEB Eurolygos finalo ketverto turnyre Berlyne savaitgalį.
Ramūnas Šiškauskas
R.Šiškauskas nebejaučia kirkšnies traumos padarinių. / „Scanpix“ nuotr.

„Per treniruotę buvau patempęs kirkšnies raumenį ir kiek daugiau nei savaitę negalėjau sportuoti. Paskui dirbau pagal individualų grafiką, – dienraščiui „Lietuvos rytas“ pasakojo pastarojo Eurolygos reguliaraus sezono naudingiausias žaidėjas. – O dabar sportuoju normaliai, per mačą su turkais nebejutau jokių traumos padarinių“.

Kontroliniame mače su turkų Stambulo „Efes Pilsen“ klubą savaitgalį R.Šiškauskas maskviečiams per 19 žaidimo minučių pelnė 10 taškų. Lietuvis prametė dvitaškė, pataikė du tritaškius iš trijų ir sumetė visus keturis baudos metimai. Be to jis atkovojo 2 kamuolius, atliko 2 rezultatyvius perdavimus, kartą suklydo ir keturis kartus pažeidė taisykles.

Prieš savaitgalį vyksiantį Eurolygos finalo ketverto turnyrą Maskvos CSKA ekipos treneris Ettore Messina išliko ramus ir tikino, jog ypatingo spaudimo nejaučia, rašo krepšinis.net.

„Nei kiek nesijaudinu. Jaučiu tik tradicinį nerimą, kurį jaučia kiekvienas žmogus prieš svarbius gyvenimo momentus. 2006 metais finalo ketverte, kuris vyko Prahoje, mes įveikėme „Barcelona“ ir „Tau Ceramica“ klubus, kurie buvo už mus stipresni. Dabar - visos komandos lygios, – pasakojo treneris. – Tačiau nereikia pamiršti, kad kiekvienais metais finalo ketverto turnyre mums būna vis sunkiau ir sunkiau. Tikiuosi, kad laimėsime, tačiau tam mums reiks mirti aikštelėje“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius