Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 12 09

Sonny Weemsas: „Jei nepateksime į kitą Eurolygos etapą, man šis sezonas bus iššvaistytas“

Kauno „Žalgirio“ legionierius Sonny Weemsas neslepia: jei „Žalgiris“ nepateks į Eurolygos „Top-16“ etapą, jam visas sezonas nueis perniek.
Sonny Weemsas
Sonny Weemsas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Jei nepateksime į kitą etapą, man šis sezonas bus iššvaistytas. Viena iš pagrindinių priežasčių, kodėl persikėliau į Europą, buvo ta, kad norėjau žaisti Eurolygoje – antroje pagal pajėgumą lygoje pasaulyje. Pasitraukimas taip anksti man būtų didelis nusivylimas. Juk nusprendžiau pašvęsti visą sezoną tam. Laikas parodys, ar mums pasiseks“, – asmeniniame tinklaraštyje parašė S.Weemsas.

Tiesa, jis pridūrė, kad Europoje įgyta patirtis bet kokiu atveju nenueis veltui. „Europoje įgyta patirtis man padės, kai grįšiu į Valstijas. Čia sužinojau daug naujo apie krepšinį. Be to, kai esi toli nuo visko, prie ko esi įpratęs, augi kaip asmenybė. Tampi vyru, o būtent to aš ir norėjau, kai priėmiau sprendimą žaisti Europoje“, – rašo 25-erių amerikietis.

S.Weemsas prisiminė ir skaudžią patirtį Kaune. „Mes pasiekėme pirmą pergalę Eurolygoje – įveikėme „Brose Baskets“, o aš sužaidžiau vienas geriausių rungtynių. Tačiau grįžus į namus manęs laukė siaubingas siurprizas. Aš buvau apiplėštas! Niekada gyvenime gyvendamas Valstijose nebuvau apiplėštas! Jie paėmė šiek tiek pinigų ir keletą elektroninių dalykėlių... Nieko rimta, tačiau vienas dalykas mane labai nuliūdino: jie paėmė mano „XBox“ (žaidimų kompiuterį – red. past.)! Už jį buvau paklojęs 500 dolerių ir jis dingo. O žaidimus paliko!“ – karčia patirtimi dalijosi S.Weemsas.

S.Weemsas taip pat prisipažino, ko ilgisi būdamas Lietuvoje: ogi amerikietiško futbolo. Baigdamas įrašą S.Weemsas paprašė „Žalgirio“ sirgalių nenusisukti nuo komandos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius