Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 12 10

Startuoja mini-abonementų prekyba į „Top16“ rungtynes „Žalgirio“ arenoje

Padedami ištikimų sirgalių Kauno „Žalgirio“ krepšininkai šį sezoną demonstruoja galingą ir pergalingą žaidimą. Vieni pirmųjų Europoje užsitikrinę vietą „Top 16“ etape žalgiriečiai kviečia gerbėjus ir toliau juos gyvai bei triukšmingai palaikyti „Žalgirio“ arenoje. Pirmadienį prasidėjo sezono abonementų pratęsimas ir mini-abonementų prekyba į „Top 16“ etapą „Žalgirio“ arenoje.
Kauno „Žalgirio“ treneris Joanas Plaza
Kauno „Žalgirio“ treneris Joanas Plaza / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Šį sezoną pasikeitė „Top 16“ etapo formatas. Priešingai nei anksčiau, 16 stipriausių Eurolygos komandų bus suskirstytos ne į keturis, o į du pogrupius. Tai reiškia, kad žalgiriečiams šiame etape iš viso reikės sužaisti 14 rungtynių – 7 jų vyks „Žalgirio“ arenoje. Iš aštuonių grupės komandų į „Top 8“ etapą pateks keturios stipriausios ekipos.

„Naujas „Top 16“ formatas mūsų fantastiškiems aistruoliams garantuoja dar didesnę krepšinio dozę. Ne kartą minėjau, kaip žalgiriečiams yra svarbu susikurti nenugalimos namų komandos vardą. Manau mums tą pavyksta įgyvendinti, o prie to tikrai smarkiai prisideda „Žalgirio“ areną puikiai užpildantys sirgaliai. Kviečiu visus būti su „Žalgiriu“ ir „Top 16“ etape“, – sakė Kauno „Žalgirio“ vyriausiasis treneris Joanas Plaza.

Žalgiriečių varžovai „Top 16“ etape paaiškės penktadienį vėlai vakare pasibaigus Eurolygos reguliariojo sezono kovoms. Kitą savaitę turėtų būti sudėliotas ir „Top 16“ etapo tvarkaraštis, leisiantis sužinoti, kada „Žalgiris“ rungtyniaus namuose.

Turimus abonementus savininkai atnaujinti galės iki gruodžio 20 dienos. Kaip ir buvo žadėta, prasitęsiantys abonementus sulauks ne mažesnės nei 30 proc. nuolaidos. Abonementus į „Top 16“ varžybas pratęsti galima visose Bilietai.lt kasose bei internetu. Pratęsdami turimą abonementą nepamirškite jį atsinešti, nes tik taip Jums bus pritaikyta nuolaida.

Kaip ir praėjusį sezoną lygiagrečiai abonementų pratęsimui, gruodžio 10-20 d., vyks ir mini-abonementų prekyba į „Top 16“ mūšius „Žalgirio“ arenoje. Įsigydami mini-abonementą į septynias Lietuvos čempionų rungtynes su Eurolygos grandais galėsite ne tik būti ramūs dėl savo vietų „Žalgirio“ arenoje svarbiausiose mylimos komandos dvikovose, bet ir sutaupysite.

Bilietų prekyba į atskiras Eurolygos rungtynes startuos gruodžio 21 d., tačiau kainos išaugs.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius