Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 01 31

Susižeidę „Lietuvos ryto“ žaidėjai Jonas Valančiūnas ir Simas Jasaitis žais su Malagos „Unicaja“. Pasveiko ir Martynas Gecevičius (nuotraukos)

Antradienį Vilniaus „Lietuvos ryto“ krepšininkai išskrenda į Malagą, kur žais trečiąsias Eurolygos „Top-16“ rungtynes su „Unicaja“ komanda. Paskutinėje treniruotėje „Lietuvos ryto“ arenoje sveikatos problemų turėjo Jonas Valančiūnas ir Simas Jasaitis. Tiesa, šie krepšininkai, kaip ir Martynas Gecevičius, padės savo ekipai per mačą išvykoje.
Susižeidę Jonas Valančiūnas ir Simas Jasaitis žais su Malagos „Unicaja“. Pasveiko ir Martynas Gecevičius
Simas Jasaitis / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Simui Jasaičiui skauda nugarą, tačiau yra įsitikinęs, kad lengvas patempimas neturės įtakos per rungtynes su Malagos krepšininkais. Jis neslepia, kad šios rungtynės bus vienos svarbesnių, todėl joms komanda ruošėsi labai atsakingai.

„Mūsų laukia sunkios rungtynės, nes ten arena labai didelė ir žiūrovai labai aršiai palaiko savo krepšininkus. Tai ekipa, kuri neturi ryškių lyderių, tačiau reikės pristabdyti jų snaiperius. Abi komandos aikštelėje atiduos visas jėgas, nes šansų patekti į kitą etapą turime ir mes, ir jie“, – sakė S.Jasaitis.

Įdomu, kad „Lietuvos ryto“ vyriausiasis treneris Aleksandras Trifunovičius laukiančios akistatos ypatinga nevadino. „Kodėl jūs sakote, kad šios rungtynės bus ypatingos? Man tai dar vienos rungtynės, kurias sieksime laimėti. Visus šešis mačus žaidėme ir žaisime nusiteikę 100 procentų. Ir niekam dovanų nedalysime. Padarėme puikų darbą prieš savaitę ir nenorime tuščiažodžiauti. Mes siekiame viską įrodyti aikštelėje“, – kalbėjo A.Trifunovičius.

Strategas teigė, kad per treniruotę visa jėga negalėjo sportuoti S.Jasaitis ir Jonas Valančiūnas, tačiau jie bus pasirengę mačui: „Jie tikrai bus sveiki, kaip ir Martynas Gecevičius. Esu labai patenkintas D.J.Strawberry atvykimu. Jis čia jau savaitę, o Malagoje, tikiuosi, žais taip pat gerai, kaip ir Valencijoje.

Rungtynės tarp Malagos „Unicaja“ ir Vilniaus „Lietuvos ryto“ vyks ketvirtadienį 21.45 val.

 

E grupė
Vieta Komanda Pergalės ir pralaimėjimai
1. „Panathinaikos“ 2-0
2. „Caja Laboral“ 1-1
3. „Lietuvos rytas“ 1-1
4. „Unicaja“ 0-2

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius