Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 10 22

Susižeidusį Arną Butkevičių „Neptūne“ pakeitė Justas Sinica

Klaipėdos ​„Neptūno“ krepšinio klube permainos: atlikus išsamesnius tyrimus ir medikams pranešus, kad „Neptūno“ žaidėjui Arnui Butkevičiui yra skilusi pėda, klubas suskubo pasistiprinti – iki Naujųjų metų sudaryta sutartis su 205 cm ūgio puolėju Justu Sinica.
Justas Sinica („Rūdupis“)
Justas Sinica / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

28 metų žaidėjas praėjusį sezoną pradėjo Vilniaus „Sakalų“ ekipoje, vėliau persikėlė į Pasvalio „Pieno žvaigždes“.

Tai patyręs žaidėjas, per savo karjerą vilkėjęs Prienų „Rūdupio“, „Minsk“ ir Vilniaus „Lietuvos ryto“ marškinėlius. Su pastarąja komanda 2009 metais tapo Lietuvos krepšinio lygos (LKL) ir Baltijos krepšinio lygos (BBL) čempionu, iškovojo Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) didžiąją taurę. Taip pat jis gali didžiuotis 2007 metų universiados čempiono titulu.

„Tai universalus žaidėjas, galintis rungtyniauti keliose pozicijose. Su juo sudaryta laikina sutartis. Mums reikėjo pastiprinimo, nes dėl menisko plyšio mažiausiai mėnesiui iš rikiuotės iškrito Simas Galdikas, dar didesnis smūgis buvo tai, kad Arną Butkevičių kamuoja ne čiurnos patempimas, o yra skilusi pėda. Tikimės, kad jis po Naujųjų metų galės grįžti į aikštelę“, – vylėsi „Neptūno“ komunikacijos vadovas Algimantas Ercius.  

Jei „Neptūno“ klubui pavyks greitai sutvarkyti visus formalumus, J.Sinica aikštėje pasirodys spalio 23 dieną (trečiadienį), kai klaipėdiečiai namuose žais Europos taurės rungtynes su Stambulo „Besiktas“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius