Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 07 06

Vassilis Spanoulis už 8 mln. eurų ir toliau lieka „Olympiakos“

Vienas iš geidžiamiausių šios vasaros Europos žaidėjų rinkos krepšininkų Vassilis Spanoulis sulaukė patrauklaus Pirėjo „Olympiakos“ klubo pasiūlymo ir jį priėmė. Krepšininkas lieka ekipoje dar trejiems metams
Vassilis Spanoulis
Vassilis Spanoulis / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Penktadienį su Eurolygos čempionų vadovais susitikęs garsus krepšininkas sulaukė pasiūlymo pasirašyti ketverių metų 8 milijonų eurų vertės kontraktą.

Tačiau V.Spanoulis panoro sudaryti trejų metų sutartį ir ekipos vadovai sutiko pakoreguoti kontraktą – 8 mln. eurų ir treji metai. Teigiama, kad penktadienio vakarą žaidėjas padėjo parašą po sutartimi.

30 metų 193 cm ūgio gynėjas turėjo ir kitų pasirinkimų: ispanų ‚Barcelona“ už vienerius metus žaidėjui siūlė 2,6 mln. eurų, o Maskvos CSKA – 2,9 mln. eurų.

Praėjusį sezoną Eurolygos turnyre V.Spanoulis aikštėje praleisdavo vidutiniškai po 30 minučių, pelnydavo po 14,7 taško, atkovodavo po 2,2 atšokusio kamuolio ir atlikdavo po 5,5 rezultatyvaus perdavimo.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius