Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 10 18

Vidas Ginevičius užminė mįslę apie „Nevėžio“ finansus: „Turime tokių vidinių problemų“

Daugeliui klubų atstovavęs Vidas Ginevičius po metų pertraukos grįžo į Kėdainių „Nevėžį“, kuris šį sezoną pasiryžęs pasidabinti LKL bronzos medaliais. Vis dėlto įžaidėjas prasitarė, kad Kėdainių komandoje ne viskas yra gerai.
Vidas Ginevičius
Vidas Ginevičius / Vytauto Mikaičio nuotr.

„Kolektyvas labai geras, daug ką galime nuveikti, tik svarbu, kad neišlįstų kitokie niuansai“, – suintrigavo V.Ginevičius.

„Kol kas daug klaustukų. Tikrai nenoriu apie tai kalbėti, nes ne nuo manęs priklauso. O dabar viskas gerai – rezultatai patys kalba už save. Aišku, labai sunku save vertinti, kol nežaidėme nei su „Neptūnu“, nei su Prienais, nei su Pasvaliu“, – „Žinių radijui“ kalbėjo įžaidėjas.

Kėdainių „Nevėžis“ kol kas priverstas rungtyniauti be dviejų svarbių žaidėjų – Povilo Butkevičiaus ir Dariaus Šilinskio. Jiems prisijungus, komandos jėga turėtų tapti dar didesnė.

„Mums labai sunku būti geros sportinės formos, nes negalime normaliai treniruotis. Treniruotėse susirenkame dažniausiai septyniese arba aštuoniese – negalime žaisti penki prieš penkis

Turime tokių vidinių problemų, jei kalbėsime apie finansinius reikalus. Iki tų rungtynių dar daug kas gali pasikeisti, tačiau esame išalkę pergalių, tad net minčių nėra, kad galėtumėm nesistengti“, – pokalbį užbaigė krepšininkas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius