Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 11 01

Virginijus Šeškus supyko ant Kirilo Natiažkos: „Jo ūgis 210 cm, o mėto iš 4 metrų“

Po pergalės LKL rungtynėse prieš „Mažeikius“ Vilniaus „Lietuvos ryto“ treneris Virginijus Šeškus tikino, kad norėjo leisti pasireikšti visiems vienuolika registruotų žaidėjų, tačiau legionieriai ir toliau nesupranta jo nurodymų.
Virginijus Šeškus
Virginijus Šeškus / Alfredo Pliadžio nuotr.

„Lietuvos rytas“ 88:80 (34:18, 22:21, 20:20, 12:21) nugalėjo lygos debiutantus „Mažeikius“, kurie laimėjo paskutinį kėlinį ir išvengė sutriuškinimo.

V.Šeškus šiose rungtynėse suteikė progų pasireikšti ir legionieriams, tačiau šių žaidimas nedžiugino. Geriausiai sekėsi Kirilui Natiažko, kuris per 15 minučių surinko 7 taškus. Mike'as Mouseris per 13 minučių pelnė du taškus. Travisas Leslie ir Billy Baronas taškų nepelnė.

Po rungtynių Virginijus Šeškus tikino, kad nenori nieko kritikuoti, tačiau pakomentavo epizodą, kai nesusilaikė ir rungtynių metu apšaukė ukrainietį Kirilą Natiažko, kuris neklausė jo nurodymų.

VIDEO: Virginijus Šeškus

– Kaip pakomentuotumėte šiandienos rungtynes?

– Pradėjome tikrai neblogai. Negalima atsipalaiduoti žaidžiant su komanda, kurioje penki krepšininkai mėto tritaškius. Nekritikuosiu nieko. Norėjau šiandien leisti visiems pasireikšti. Visi žaidėjai žaidė. Norėjome, kad prieš antradienio rungtynes niekas nepavargtų. Aišku, tikėjome, kad laimėsime, bet pabaigoje... Prieš tokias komandas reikia pasidaryti 15 taškų pranašumą ir tada žaisti. Pabaigą sužaidėme kaip išėjo.

– Travisas Leslie atrodo psichologiškai palūžęs...

– Ne... Jis nebuvo vakar vakarinėje treniruotėje. Blogai jautėsi ir darėsi medicininius tyrimus. Jis buvo išsiblaškęs po rungtynių su „Krasnyj Oktiabr“ krepšininkais. Gerai, kad jį pakeitė Mindaugas Lukauskis. Konkurencija turi būti. Vieną kartą vienas gerai sužaidžia, kita kartą kitas.

– Kokia Artūro Valeikos būklė?

– Gera. Sekmadienį jis jau treniruosis. Davėme jam laiko pailsėti, nes jis žaidė jausdamas rankos skausmus. 

– Su Kirilu Natiažka turjotė kofliktą rungtynių metu?

– Ne. Paprasčiausiai aš ant jo užrėkiau. Mes turime žaidėją, kurio ūgis 210 cm (krepšininko ūgis 207 cm. – aut.pastaba), o jis mėto iš keturių metrų. Tai aš jam sakau, kad jis turi mesti iš po krepšio. Kaip Antanas Kavaliauskas. Jo vieta ten. Jeigu jis neina į apačią, tai užkiša mūsų metikams visą perimetrą. Jo forma šiaip yra tikrai pagerėjusi. Buvome sutarę, kad kai numes kilogramus, tada ir žais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius