Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 11 28

Virginijus Sirvydis: „Nustebino tai, kad pralaimėjome“

Antrąją pergalę iš eilės namų arenoje Lietuvos krepšinio lygoje (LKL) iškovojo Panevėžio „Lietkabelio“ klubas, kuris savų žiūrovų akivaizdoje 94:84 įveikė „Juventus“ krepšininkų pasipriešinimą. Utenos klubo treneris Virginijus Sirvydis po susitikimo dėl komandos pralaimėjimo buvo nustebęs.
Virginijus Sirvydis
Virginijus Sirvydis / Alfredo Pliadžio nuotr.

Ši pergalė Panevėžio miesto ekipos dar nepakėlė iš paskutiniosios čempionato turnyrinės lentelės vietos, tačiau nuo pralaimėjimą patyrusių „Juventus“ krepšininkų Algirdo Brazio kariauną skiria vos viena pergalė.

Po mačo abiejų klubų treneriai pasidalijo savo įžvalgomis bei mintimis apie rungtynes, kuriose lemiamas lūžis įvyko trečiajame ketvirtyje.

Panevėžio „Lietkabelio“ treneris Algirdas Brazys: „Šiandien neturime tiek daug pergalių, kad galėtume jas nuvertinti. Žinojome stipriąsias „Juventus“ komandos puses, prisitaikėme prie jų žaidimo stiliaus. Pagyriau vyrus už kovingumą, gerą žaidimą. Jie parodė, kad moka žaisti ir einame teisinga linkme.

Po pirmosios rungtynių dalies varžovai mums įmetė 40 taškų, todėl didžiosios pertraukos metu pastabų buvo būtent dėl to.

Antroji rungtynių dalis buvo geresnė dėl gynybos, aišku, varžovai įmėtė daugiau nei 80 taškų. Tiesa, daug taškų jie primetė per paskutiniąsias tris minutes, kada susikrovėme apčiuopiamą pranašumą ir krepšininkai pradėjo „tempti gumą“.

E.Ežerskis, grįžęs iš Utenos, norėjo įrodyti, kad be reikalo su juo buvo atsisveikinta. Mane maloniai stebina Gedimino Žalalio žaidimas. Galbūt nekrenta į akis žaidėjo pelnytų taškų skaičius, tačiau jis labai protingai ginasi, skaito žaidimą. Žinant, kad R.Olanderis yra traumuotas, G.Žalalis tapo didžiule paspirtimi ekipai.“
 

Utenos „Juventus“ treneris Virginijus Sirvydis: „Susitikimą kaip ir rezultatą vertinu neigiamai. Kalbėjome, ruošėmės šioms rungtynėms, tačiau pasitaikė dar vienas klaikus mačas kaip su Rygos „Barons/Kvartals“ (BBL čempionate).

Prieš išeidami į aikštelę krepšininkai būna nusiteikę, tačiau mačo metu pasikeičia – vienas piktinasi, kad negauna pakankamai kamuolių, kitas pyksta nepatekęs į startinį penketą.  Su žaidėjais rimtai pakalbėsime. Nustebino tai, kad pralaimėjome.“

VIDEO: Algirdas Brazys ir Virginijus Sirvydis

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius