Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 11 11

Komanda, kurioje žaidžia Bjelica ir Borovnjakas, neturi šansų įveikti „Partizan“

Belgrado „Partizan“ komandos treneris Duško Vujoševičius prieš ketvirtadienį Vilniuje įvyksiančias itin svarbias Eurolygos B grupės rungtynes su „Lietuvos rytu“ rėžė, kad Lietuvos čempionų legionieriai – Milko Bjelica ir Dejanas Borovnjakas – Serbijoje nėra laikomi aukščiausio lygio talentais.
BC  „Lietuvos rytas“ treniruotė
D.Vujoševičius puikiai pažįsta „Lietuvos ryto“ legionierių D.Borovnjaką, net net keturis sezonus buvo aukštaūgio treneriu / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Belgrade žmonės mano, kad komanda, kurioje žaidžia Bjelica ir Borovnjakas, neturi šansų įveikti „Partizan“, - oficialiai Eurolygos svetainei pareiškė 50-metis krepšinio specialistas, keturis sezonus (2004-2008 m.) pats treniravęs „Partizan“ komandos garbę tuo metu gynusį D.Borovnjaką.

Tuo tarpu M.Bjelica Belgrado krepšinio ekspertams geriausiai pažįstamas turėtų būti iš penkių sezonų (2001-2006 m.), praleistų vilkint „Red Star“ komandos marškinėliais.

M.Bjelica ir D.Borovnjakas smarkiai patobulėjo nuo to laiko, kai paliko „Partizan“ ir „Red Star“, - sakė D.Vujoševičius.„Tačiau aš nesuprantu, kodėl žmonės Belgrade laikosi tokios nuomonės. Manau, jog jie smarkiai patobulėjo nuo to laiko, kai paliko „Partizan“ ir „Red Star“, - kalbėjo D.Vujoševičius.

Anot jo, „Lietuvos ryto“ komandoje apskritai nėra gerai žinomų krepšininkų.

„Tai komanda be garsių vardų ir žvaigždžių. Tačiau jie žaidžia komandinį žaidimą ir yra atsidavę klubui. Žinoma, jie turi silpnų vietų, tačiau kompensuoja savo trūkumus sunkiu darbu“, - apie varžovus kalbėjo nuo 2001 metų „Partizan“ strategu dirbantis krepšinio specialistas.

Tiesa, D.Vujoševičiaus nuomone, ketvirtadienio vakarą favoritu bus ne jo auklėtiniai, o savų sirgalių akivaizdoje žaisiantis „Lietuvos rytas“.

„Mūsų lauks tikrai labai sudėtingas mūšis. Žaisime didžiulėje, daugiau nei 10 tūkst. sirgalių talpinančioje arenoje. Visi bilietai jau išpirkti, tad mūsų varžovai turės didžiulį pranašumą. „Lietuvos rytas“ bus favoritas ir tikėdamiesi sėkmės mes turėsime žaisti tik kaip komanda. Galbūt didesnė įtampa slėgs mūsų varžovus ir mes turėtume būti pasirengę tuo pasinaudoti“, - svarstė  D.Vujoševičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius