Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 02 11

Žalgirietis Artūras Milaknis nujaučia – ekipai mače su „Real“ reikės jo tritaškių

Ketvirtadienį Kauno „Žalgirio“ krepšinio klubas namuose kausis su ispanų Madrido „Real“ ekipa Eurolygos „Top 16“ etapo septintojo turo varžybose. Kauniečiai dar turi vilčių prasibrauti į Eurolygos ketvirtfinalį. Su dviem pergalėmis ir keturiais pralaimėjimais E grupėje kauniečiai užima 7 vietą. Pergalės prieš „Real“ atveju pirmąjį „Top 16“ ratą jie galėtų pabaigti penktoje vietoje.
Artūras Milaknis
Artūras Milaknis / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai pirmame šio sezono Eurolygos mače su Madrido „Real“ kovojo kaip lygūs su lygiais. Du kėlinius savo sąlygas diktavę kauniečiai suklupo tik trečiame ketvirtyje ir galiausiai pralaimėjo 71:80.

Žalgirietis Artūras Milaknis, trečiadienį vienas atvykęs į individualią treniruotę „Žalgirio“ arenoje, sakė žinantis, kad komanda į jį deda daug vilčių ketvirtadienį ir tikisi jo taiklių tolimų metimų. Dėl to jis ir treniruojasi papildomai.

– Kokios nuotaikos prieš rungtynes su labai stipriu varžovu?

– Nuotaikos geros, darbingos, šiandien rinksimės į vaizdo peržiūrą, stebėsime jų buvusias šio sezono rungtynes, analizuosime klaidas. Neblogai su jais žaidėme namuose. Tada nedaug trūko iki pergalės.

– Sekate „Real“ žaidimą su kitomis komandomis?

– Žinoma, domimės visomis komandomis, su kuriomis žaidžiame. Nieko nestebina geras „Real“ žaidimas. Gal tik sezono pradžioje jis šiek tiek strigo, bet dabar komanda susižaidusi, neturi traumuotų žaidėjų.

– Ketvirtadienį labai reikės jūsų tritaškių. Ar esate geros sportinės formos?

– Tikiuosi, kad taip, bet matysime. Treniruojuosi papildomai ir individualiai.

VIDEO: Artūro Milaknio mintys prieš mačą su Madrido „Real“

Kauno „Žalgirio“ treneris Gintaras Krapikas sakė matantis galimybių laimėti prieš labai stirpų varžovą: „Kol rungtynės nepralaimėtos, viskas yra realu. Tik nereikia pulti į euforiją. Madrido komanda atvažiuoja kovoti dėl pirmaujančios vietos grupėje. Dvi reguliaraus sezono rungtynes praleido jiems svarbus žaidėjas Rudy Fernandesas. Jis yra vienas naudingiausių ekipos žaidėjų, todėl mums bus dar sunku. Tačiau „Real“ yra pažeidžiami – reikia žaisti tiksliai, be klaidų, neleisti šiai komandai pelnyti daug taškų. Susikrovę reikiamą taškų kraitį savo naudai jie pradeda žaisti dar laisviau ir tos jų mašinos sustabdyti jau būna neįmanoma“.

–Turite vilčių patekti į Eurolygos ketvirtfinalį? Tam teks grupėje užimti mažiausiai ketvirtąją vietą...

– Kai laimėjome rungtynes Belgrade su „Crvena zvezda“ turime vilčių ir jos yra – reikia stengtis žaidžiant su bet kokia komanda. Rungtynėse su „Real“ mums labai padėjo sirgaliai. Bendromis jėgomis norime išlikti tarp keturių stipriausių grupės komandų.

VIDEO: Gintaro Krapiko komentaras prieš dvikovą su „Real“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius