Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 10 18

„Žalgirio“ kapitonas Paulius Jankūnas: „Iškritus Kšištofui Lavrinovičiui susilpnėjome dvigubai“

„Tokios pamokos mums bus į naudą visiems“, – po 63:83 pralaimėtų pirmųjų rungtynių Madrido „Real“ liūdnai kalbėjo Kauno „Žalgirio“ gynėjas Šarūnas Jasikevičius. Jam antrino kauniečių kapitonas Paulius Jankūnas: „Darant tiek klaidų, neįmanoma laimėti net LKL“. Jo teigimu, komandą labai susilpnino patyrusio puolėjo Kšištofo Lavrinovičiaus trauma.
Kauno „Žalgiris“ – Madrido „Real“
Paulius Jankūnas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Nors ir apgailestavo dėl blogo Eurolygos starto, Š.Jasikevičius neabejojo, kad klaidų skaičių galima ir būtina sumažinti.

„Su tokiu klaidų skaičiumi mes neapžaisime nieko. Pasireiškia treniruočių trūkumas ir nesusižaidimas. Kai kada kiekvienas iš mūsų lindome ten, kur nėra tarpų. Kažkas neišlaikė atstumo, vienas pakišo ranką, kitas patraukė ranką, o Madrido komanda yra specialistai perimti kamuolius ir bėgti į greitą puolimą. Šiandien su tuo nesusitvarkėme“, – sakė patyręs gynėjas.

P.Jankūnas pripažino, kad pirmos Eurolygos rungtynės šį sezoną daug džiaugsmo sirgaliams nepadovanojo.

„Rezultatas labai negražus. Tačiau panašių dalykų ir reikėjo tikėtis, nes beveik visi žaidėjai – nauji, dar nesusižaidę. Pamatėme, kiek daug yra problemų, kurias turime spręsti, kiek dar reikia dirbti.

Kažkas neišlaikė atstumo, vienas pakišo ranką, kitas patraukė ranką, o Madrido komanda yra specialistai perimti kamuolius ir bėgti į greitą puolimą, – rungtynes anlizavo Š.Jasikevičius.

Stengėmės kautis iki galo. Šiame sezone tik kovingumu kažką galime pasiekti, nes kol kas nesame tokios formos, kad deriniais ar brandžiu žaidimu galėtume tikėtis kažką Eurolygoje nugalėti.

Treneris pasakė, kad padarėme 29 klaidas. Su tiek klaidų net LKL sunku laimėti, o Eurolygoje turbūt neįmanoma.

O „Real“ nenustebino. Jie susikrovė didelę taškų persvarą, o vėliau žaidė atsipalaidavę, gerai gynėsi, bėgo į greitą puolimą. Jie pajautė žaidimą, o tokios komandos tada žino kaip žaisti“, – sakė P.Jankūnas.

Jis pabrėžė, kad komandai labai trūko Brolio. „Būtų Kšištofas, būtų visai kitas rezultatas. Nes mums ir trūksta dar vieno tokio patyrusio žmogaus, kuris galėtų tiek po krepšiu sužaisti, tiek iš toli įmesti, tiek gynyboje kažką gero padaryti. Manau, kad Kšištofo trauma mus susilpnino dvigubai“, – teigė „Žalgirio“ kapitonas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius