-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 03 04

„Žalgirio“ strategas Ilias Zouras: „Didžiausia mūsų problema ta, kad atkarpomis prarandame budrumą“

Kauno „Žalgirio“ vyriausiajam treneriui Iliui Zourui tėvynėje nepavyko pasiekti savo komandai pergalės. Paskutinėse Eurolygos „Top-16“ etapo rungtynėse Graikijoje laimėjimu džiaugėsi buvusi trenerio ekipa Pirėjo „Olympiacos“.
I.Zouras ir M.Brownas
I.Zouras ir M.Brownas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Ilgai asistentu ir beveik metus vyriausiuoju treneriu „Olympiacos“ klube dirbęs I.Zouras linkėjo sėkmės „raudoniesiems“. Taip pat treneris atskleidė, kodėl aikštėje nepasirodė amerikietis Travisas Watsonas.

„Pirėjo klubas šiuo metu yra geros formos. Linkiu, kad „Olympiacos“ pasirodytų kaip įmanoma geriau ir pasinaudotų namų aikštės pranašumu ketvirtfinalyje. Taip pat dėkoju sirgaliams už aplodismentus. Watsonas nežaidė, nes dėl asmeninių priežasčių tik ką buvo grįžęs iš JAV. Nusprendėme jį patausoti.

Didžiausia mūsų problema ta, kad atkarpomis prarandame budrumą. Turime patobulinti šį aspektą. Išbandėme daug zoninės gynybos schemų. Manau, tai mums pravers kituose turnyruose“, – spaudos konferencijoje tvirtino graikas.

„Šios rungtynės neturėjo jokios įtakos. Visgi į Atėnus vykome parodyti gero žaidimo ir įrodyti, kad galime kautis su geriausiomis Europos komandomis. Iš dalies mums pavyko. Gerai gynėmės ir kartais sužibėdavome puolime. Gaila, bet po ilgosios pertraukos „Olympiacos“ perėmė žaidimo vadžias. Kai graikai susikrovė 7–8 taškų persvarą, pramiegojome jų spurtą ir leidome pabėgti“, – kalbėjo „Žalgirio“ atakų organizatorius DeJuanas Collinsas.

Tuo tarpu „Olympiacos“ vyriausiasis treneris Dušanas Ivkovičius džiaugėsi, kad jo auklėtiniai kontroliavo situaciją.

„Mūsų tikslas buvo paprastas – baigti „Top-16“ varžybas demonstruojant gerą krepšinį. Buvo keletas pakilimų ir nuosmukių, bet parodėme, kad esame geros formos, ir valdėme padėtį. Esu patenkintas auklėtinių pasirodymu. Pralaimėjimas pirmajame „Top-16“ ture Stambulo „Fenerbahce Ulker“ ekipai mus tik dar labiau suvienijo“, – po pergalės kalbėjo serbų specialistas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius