-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 12 16

„Žalgirio“ treneris Aleksandras Trifunovičius: „Manau, jau esame tokia komanda, kokia norime ir galime būti“

Kauno „Žalgirio“ treneris Aleksandras Trifunovičius negailėjo komplimentų savo auklėtiniams, ketvirtadienį iškovojusiems svarbiausią pergalę šiame sezone.
Aleksandras Trifunovičius
Aleksandras Trifunovičius / T.Lukšio/BFL nuotr.

„Žinojome, ką šis mačas mums reiškia – tai buvo gyvenk arba mirk rungtynės. Mes stengėmės žaisti taip, kad spaudimas slėgtų „Brose Baskets“ ekipą. Mums pavyko kontroliuoti rungtynes, išskyrus puolime atkovotus kamuolius (13 prieš 12 – red. past.), kas mums pridarė daug problemų, ypač pirmoje mačo pusėje“, – po pergalės (82:68) išvykoje prieš Bambergo „Brose Baskets“ sakė A.Trifunovičius.

Anot stratego, Lietuvos čempionai pagaliau žaidė kaip komanda, o viena iš sėkmės priežasčių tapo plati rotacija („Žalgirio“ ekipoje žaidė visi 12 registruotų krepšininkų – red. past.).

„Mums pavyko laimėti todėl, kad žaidė visi. Aš didžiuojuosi komanda. Mums teko išgyventi sunkius laikus, bet dabar, manau, jau esame tokia komanda, kokia norime ir galime būti“, – tęsė A.Trifunovičius.

„Iš kitos pusės, labai gerbiu Bambergo ekipą ir jos pastangas. Tai komanda, turinti charakterį, ir aš jai linkiu sėkmės“, – pridūrė „Žalgirio“ treneris.

Sunku ne dėl to, kad pralaimėjome, bet kaip pralaimėjome, – sakė Ch.Flemingas.

„Žalgirio“ krepšininkas Mindaugas Kuzminskas išskyrė komandos susikaupimą ir pasiruošimą rungtynėms.

„Abiem komandoms tai buvo vienos iš svarbiausių rungtynių. „Brose Baskets“ turėjo galimybę patekti į „Top 16“, o mums tai buvo gyvenk arba mirk rungtynės. Jeigu būtume pralaimėję, „Top 16“ etapo durys būtų užsivėrusios. Manau, kad rungtynes pradėjome labai susikaupę ir buvome pasiruošę šiai dvikovai. Žinoma, kad esame laimingi, jog laimėjome“, – kalbėjo M.Kuzminskas.

„Brose Baskets“ strategas Chrisas Flemingas apgailestavo dėl prasto auklėtinių žaidimo „Pirmiausia noriu padėkoti mūsų gerbėjams už palaikymą šį vakarą. Atmosfera buvo neįtikėtina. Antra – sveikinimai „Žalgiriui“. Deja, galiu pasakyti tik tai, ką jūs jau žinote – varžovai atidavė daug daugiau jėgų mūsų aikštelėje. Sunku ne dėl to, kad pralaimėjome, bet kaip pralaimėjome“, – sakė Ch.Flemingas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius