Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 07 04

„Žalgirio“ vadovas Paulius Motiejūnas apie Eurolygos burtus: „Visi varžovai žino – mes ir be žvaigždžių kibsime jiems į atlapus“

Šiandien per pietus Kauno „Žalgirio“ krepšinio ekipa sužinojo savo varžovus naujame Eurolygos sezone.
Paulius Motiejūnas
Paulius Motiejūnas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Žalgiris“ žais pajėgioje B grupėje, kur susitiks su turnyro vicečempione ispanų Madrido „Real“, ambicingąja turkų Stambulo „Anadolu Efes“, didelį biudžetą turinčia italų Milano „Emporio Armani“. Taip pat žalgiriečių laukia Prancūzijos vicečempionai Strasbūro SIG ir Vokietijos čempionai Bambergo „Brose Baskets“.

„Kaip vertinti burtus? Labai gerai. Viskas juk aišku – komandos mums gerai žinomos, geros, kova bus bekompromisė, o mūsų tikslai aiškūs – prasimušti į Eurolygos „Top 16“ etapą. Viskas sudėliota į lentynėles ir galima pradėti rengtis varžyboms“, – burtų rezultatus komentavo Barselonoje esantis „Žalgirio“ komandos vadovas Paulius Motiejūnas.

– Kurią komandą įvardintumėte grupės favoritu? – 15min.lt paklausė P.Motiejūno.

– Be abejo, kad „Real“. Ji ir praėjusį sezoną siekė aukščiausių tikslų, todėl, mano manymu, būsimame sezone niekas nepasikeis – ir vėl Madrido komanda sieks prasimušti į Eurolygos finalus.

– Kas tada silpniausia B grupės komanda?

– Nenorėčiau sakyti, kad mūsų grupėje yra aiškus autsaideris. Visi sieks pergalių. Kaip ir mes. Visi varžovai žino – mes ir be žvaigždžių vis tiek kibsime jiems į atlapus, namie kovosime tik dėl pergalių, o išvykoje bandysime pagauti sėkmę.

– Kitiems klubams nėra paslaptis, jog „Žalgiris“ išgyvena vis dar nelengvus laikus – nors jau yra ir džiugių žinių. Kaip „Žalgirio“ grupės ekipos sutiko žinią, kad teks kovoti su Kauno komanda?

– Dauguma ekipų žaidė Kaune ir žino, kas jų lauks. Tikrai ne pyragai. Žinoma, būsimame sezone, kaip jau sakiau, mes neturėsime daug žvaigždžių, bet su sirgalių palaikymu, pilna sale – mes tikrai esame grėsmingi. Nepabijosiu pasakyti, bet Kaune visos komandos mūsų prisibijo.     

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius