Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 12 28

„Žalgirio“ varžovai džiaugiasi burtais: „Barcelona“ griebs pirmą vietą, Davidui Blattui grupė neatrodo sudėtinga, o „Bennet“ tiesiog mėgausis krepšiniu

Naujasis Kauno „Žalgirio“ direktorius Jonas Stadalninkas neliko patenkintas Eurolygos „Top-16“ burtais. Jo įsitikinimu kauniečiai pateko į pačią sudėtingiausią grupę. Tuo tarpu Kantu „Bennet“ prezidentė Anna Cremascoli džiaugėsi dėl gerbėjų, kurių laukia puikūs reginiai.
Davidas Blattas
Davidas Blattas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Mūsų gerbėjams pasisekė, nes mūsų laukia akistatos su stipriais varžovais. Mums tai įdomus iššūkis, o gerbėjams puiki dovana“, – kalbėjo A.Cremascoli.

H grupėje be „Žalgirio“ ir „Bennet“ taip pat žais „Barcelona“ ir Tel Avivo „Maccabi“.

„Bennet“ treneris Andrea Trinchieris į burtus reagavo panašiai kaip ir klubo prezidentė. Jis išskyrė „Barcelona“ ir „Maccabi“, tačiau apie „Žalgirį“ neužsiminė:

„Mums didelė garbė ir malonumas žaisti su tokiais garsiais klubais. Lengvų varžovų „Top-16“ etape nė nesitikėjome. Stengsimės mėgautis žaidimu ir kovoti su tokiomis komandomis kaip „Barcelona“, kuri su CSKA yra pajėgiausia Europoje, bei „Maccabi“, kuri taip pat yra kandidatė žaisti finalo ketverte“, – kalbėjo „Bennet“ strategas.

„Barcelona“ ekipos generalinis direktorius Joanas Carlesas Raventosas buvo lakoniškas: „Sunki grupė. Teko varžovai, kurie nėra lengvai įveikiami. Tačiau mūsų tikslai nesikeičia: turime žaisti finalo ketverte Stambule“.

Katalonų klubo sporto direktorius Joanas Creusas pastebėjo, kad „Barsos“ laukia ilgos kelionės ir ne itin svetingos arenos. „Mūsų laukia ilgos kelionės ir arenos, kuriose ypatingai sunku žaisti. Pirmiausia tai liečia Kauną ir Tel Avivą. Džiaugiamės, kad teks žaisti su „Bennet“, nes šioje komandoje rungtyniauja Gianluca Basile (buvęs „Barcelona“ žaidėjas, – red. past.). Manau, mūsų fanai nekantrauja jį sutikti Barselonoje. Norime laimėti šios grupės varžybas, tačiau žinome, kad kiekviena klaida gali kainuoti brangiai, todėl turime būti susikoncentravę, ypač žaisdami namuose“.

„Žalgiris“ labai patyręs ir visuomet pavojingas, ypač žaisdamas namuose, o Sonny Weemsas ko gero geriausias lengvasis krašto puolėjas Europoje, sakė D.Blattas

„Bet kuri grupė, kurioje žaidžia „Barcelona“, tampa įdomia, – kalbėjo „Maccabi“ prezidentas Shimonas Mizrahi. – „Žalgiris“ mums grąžina prisiminimus apie stebuklingą Derriko Sharpo tritaškį metimą. Kantu ekipa, kuri buvo elitinė Europos komanda 1970-80 metais, šiame sezone nustebino daugelį. Laukia karšta žiema. Kai žaidi su stipriais varžovais, stipresnis tampi ir pats. Aš tik galiu apgailestauti, kad mūsų arena nesutalpina visų fanų, norinčių pamatyti mūsų namų rungtynes“.

„Maccabi“ strategas Davidas Blattas tikino, kad grupė nėra labai sudėtinga. „Mūsų grupė normali. Nei lengva, nei labai sunki. Manau, mūsų situacija yra gera. „Barcelona“, kartu su CSKA, yra geriausią sudėtį Europoje turinti komanda. Labai patyrusi ir nepaprastai aukšto meistriškumo komanda. Tačiau mes galime rasti būdų, kaip ją įveikti, ypač žaisdami namuose.

Kantu komanda mažiau pažįstama ir ji šiemet tapo siurprizu daugeliui. Keletas „Bennet“ pasiektų rezultatų išties įspūdingi. Tai labai atkakli komanda, kuri žino, kaip nugalėti stipresnius varžovus. „Žalgiris“ labai patyręs ir visuomet pavojingas, ypač žaisdamas namuose. Sonny Weemsas ko gero geriausias lengvasis krašto puolėjas Europoje, ir tikėtina, kad prieš „Top-16“ Kauno klubas dar stiprinsis. Taigi kol kas sunku nuspėti, koks „Žalgiris“ bus“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius