Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 11 25

„Žalgiris“ nutraukė pralaimėjimų seriją

Pergalingą žygį Lietuvos krepšinio lygoje (LKL) pratęsė Kauno „Žalgirio“ klubas, namuose 104:84 (28:29, 20:21, 26:11, 30:25) nugalėjęs „Šiaulių“ komandą.
Paulius Jankūnas
Paulius Jankūnas / Aliaus Koroliovo nuotr.

Šiose rungtynėse „Žalgiriui“ nepadėjo susirgęs vidurio puolėjas Milovanas Rakovičius ir nuo komandos nušalintas DeJuanas Collinsas.

Aleksandro Trifunovičiaus auklėtiniams LKL čempionate tai buvo penktoji pergalė iš tiek pat galimų, o Antano Sireikos kariauna suklupo antrą kartą per aštuonerias rungtynes.

Be to, kauniečiai nutraukė trijų pralaimėjimų seriją. Tai buvo pirmoji pergalė po nesėkmių prieš „Zagreb“, Kazanės „Unics“ ir Maskvos CSKA ekipas. Skaičiuojant dar ilgiau, „Žalgiris“ laimėjo antrą kartą iš paskutinių devynerių rungtynių.

Kova taškas į tašką vyko beveik tris kėlinius. Vis dėlto trečiojo kėlinio pabaigoje „Žalgiris“ Pauliaus Jankūno ir Tado Klimavičiaus iniciatyva spurtavo ir įgijo dviženklį pranašumą – 70:59. Ketvirtajame kėlinyje žalgiriečiai tik dar labiau padidino pranašumą ir šventė pergalę.

„Žalgiris“: Tadas Klimavičius 17 (6 atk. kam.), Tomas Delininkaitis 16, Ty Lawsonas 15, Mantas Kalnietis 12, Paulius Jankūnas (11 atk. kam.) ir Marko Popovičius po 9, Mindaugas Kuzminskas 8, Robertas Javtokas ir Vytenis Lipkevičius po 7, Sonny Weemsas 4.

„Šiauliai“: Cameronas Longas 18, Denzelis Bowlesas 17 (9 atk. kam.), Valdas Vasylius 11 (7 atk. kam.), Edvinas Ruzgas, Mindaugas Žukauskas ir Darius Gvezdauskas po 9.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius