Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 05 21

Zavackas: mane ne taip suprato (video)

Per Lietuvos krepšinio lygos (LKL) uždarymo ceremoniją ketvirtadienį Vilniuje čempiono žiedą atsiėmęs „Lietuvos ryto“ puolėjas Donatas Zavackas tikino nesitikėjęs tokio įspūdingo sezono ir tvirtino, kad per paskutines LKL finalo rungtynes Kaune kiek pasikarščiavo. „Tie mano žodžiai nebuvo skirti nei Kaunui, nei „Žalgiriui“, – 15 min.lt sakė jis.
Vilniečių triumfas LKL finale
D.Zavackas tvirtino pasikarščiavęs.. / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Kaip vertini šį sezoną?

Tai turbūt geriausias mano sezonas kaip krepšininko, kalbant apie komandinius rezultatus. Laimėjome šiais metais viską, ką galėjome laimėti. Nemanau, kad kas nors tikėjosi. Atvirai pasakysiu, kad ir pats nesitikėjau, jog galime laimėti tiek titulų. Pats sezonas buvo nuostabus.

Perėjimas iš „Šiaulių“ buvo į naudą tavo, kaip krepšininko, karjerai?

Europos taurės lygis, aišku, yra aukštesnis nei FIBA taurės. Komandų biudžetai skiriasi, žaidėjai, sąlygos – taip pat. Jaučiuosi gerai. Pačiam save sunku vertinti, gal tegul tai daro kiti.

Incidentas paskutinėse LKL finalo rungtynėse ir bausmės neapjuodino šio pasiekimo?

Tai buvo toks emocijų protrūkis – po rungtynių susidėjo viskas į vieną vietą ir įvyko, kas įvyko. Jeigu būčiau kalbėjęs praėjus 15–20 minučių, kai išėjau iš aikštės, tikrai nemanau, kad būčiau tai pasakęs. Kitas dalykas, ką norėjau pabrėžti, tai nebuvo nukreipta prieš Kauną ar „Žalgirį“. Tie mano žodžiai buvo nukreipti tiems žmonėms, kurie taip su manimi pasielgė, viską mėtė į mus. Manau, kad visi tai supras, o jeigu ne, nieko negaliu padaryti.

Kaip ruošiesi atsipalaiduoti šią vasarą?

Rinktinė nelaukia, bet rengiuosi vestuvėms, malonūs rūpesčiai, paskui važiuosime to medų kažkur kopinėti... Pailsėsim. (Juokiasi.)

VIDEO: 15min.lt - Interviu su D. Zavacku

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius