Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 02 27

A.White'as: apie būsimą varžovą ir sugrįžimą į „Žalgirio“ areną

Po praėjusią savaitę iškovotos pergalės Eurolygos išvykos rungtynėse Stambule Kauno „Žalgirio“ krepšininkai beveik po trijų savaičių pertraukos grįžta į „Žalgirio“ areną ir šį ketvirtadienį namuose susitiks su „Barcelona“ klubu.
Aaronas White'as
Aaronas White'as / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Prieš laukiančią akistatą su Ispanijos krepšinio taurę iškovojusia katalonų ekipa mintimis su „Žalgiris TV“ laidų rubrika #DėmesysEurolygai dalijosi Aaronas White‘as.

„Laimėta Ispanijos taurė įrodo, kad tai yra pavojinga ekipa, – apie varžovus kalbėjo A.White‘as. – Kiekvienas susitikimas Eurolygoje yra tikras iššūkis. Kiekviena komanda patiria ir pakilimų, ir nuosmukių. Tokia komanda kaip „Barcelona“ turi labai daug talentingų krepšininkų. Turėsime griežtai laikytis žaidimo plano.“

Iš tiesų, Eurolygoje Katalonijos klubas buksuoja – per pastarąsias septynerias rungtynes iškovota tik viena pergalė. Negano to, praėjusiame ture „Barcelona“ namuose 27 taškų skirtumu pralaimėjo Madrido „Real“ ekipai (74:101).

Nors rezultatais Eurolygoje „Barcelona“ savų gerbėjų nedžiugina, komandoje rungtyniauja ne vienas Europoje pripažintas krepšininkas. Vienas jų – Thomas Heurtelis, Eurolygoje įsitaisęs antroje vietoje tarp daugiausiai rezultatyvių perdavimų atlikusių krepšininkų.

„Jis vienas pagrindinių žaidėjų, kuris palaiko „Barcelona“ žaidimo ritmą, – apie katalonų klubų atakų organizatorių kalbėjo A.White‘as. – Gerai atlieka „pikenrolo“ derinius, atranda laisvus komandos draugus, įmeta gerus perdavimus į baudos aikštelę, atranda laisvus metikus. Turėsime gerai jį prižiūrėti. Žiūrėsime vaizdo medžiagą ir lauksime nurodymų iš trenerių žaidimo planui.“

Ketvirtadienį Eurolygos krepšinis į „Žalgirio“ areną grįš po 19 dienų pertraukos. Kalbėdamas su „Žalgiris TV“ A.White‘as teigė pasiilgęs namų arenos atmosferos.

„Visada su nekantrumu laukiame rungtynių namuose. Prieš rungtynes su „Anadolu Efes“ pertrauka be Eurolygos rungtynių atrodė ilga. Dar ilgiau nerungtyniavome „Žalgirio“ arenoje. Žinoma, su nekantrumu laukiame sugrįžimo ir rungtyniavimo prieš savus sirgalius“, – aiškino žalgirietis.

VIDEO: #DėmesysEurolygai. A.White‘as: „Su nekantrumu laukiame rungtynių namuose“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius