Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 03 29

A.White‘as apie traumos akimirką: „Iš pradžių labai susinervinau“

Kauno „Žalgirio“ komandą šį penktadienį žais paskutines namų rungtynes Eurolygos reguliariajame sezone. „Žalgirio“ arenoje lankysis lygoje pirmaujantis Maskvos CSKA klubas.
Aaronas White'as
Aaronas White'as / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Šiame mače kauniečiai veikiausiai versis be traumą LKL čempionato rungtynėse patyrusio Aarono White‘o. Žalgirietis bendravo su „Žalgiris TV“ laidų rubrika #DėmesysEurolygai bei kalbėjo apie kojos sužeidimą ir būsimą „Žalgirio“ varžovą Eurolygoje.

„Iš pradžių labai susinervinau, nes jausmas buvo tikrai nekoks, – traumos momentą prisiminė A.White‘as. – Tokiais momentais atrodo, jog trauma yra rimta. Tiesiog esu laimingas, jog po rentgeno ir MRT tyrimų specialistai nerado jokių rimtų traumos pasekmių. Galiu pradėti dirbti ir grįžti atgal į komandos rikiuotę.“

Žalgiriečiai A.White‘o paslaugų veikiausiai sulauks jau paskutinėse Eurolygos reguliariojo sezono rungtynėse Pirėjuje su vietos „Olympiacos“. Pats krepšininkas nesiryžo spėti tikslios sugrįžimo datos ir pateikė savo nuomonę apie CSKA klubą.

„Nežinau tiksliai, kada grįšiu į varžybų ritmą. Bandau sugrįžti kaip įmanoma greičiau. Kalbant apie CSKA, tai lygoje pirmaujanti ekipa, turinti geriausią sudėtį Europoje. Tai bus smagus iššūkis mums, nekantraujame, kada galėsime susitikti su varžovais“, – aiškino žaidėjas.

A.White‘o teigimu, ir be jo „Žalgirio“ komandos priekinėje linijoje bus kam žaisti bei užkamšyti spragą.

„Toks jau sezonas – jeigu kas negali žaisti, komandos draugai užpildo tuščią vietą. Dėl to ir esame komanda bei žaidžiame kartu. Reikia, kad žaidėjai atiduotų papildomų jėgų, jeigu nėra komandos draugo. O aš bandysiu sugrįžti kaip įmanoma greičiau“, – teigė aukštaūgis.

VIDEO: #DėmesysEurolygai. A.White‘as: „Jeigu kas negali žaisti, komandos draugai užpildo tuščią vietą“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius