Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2019 01 18

Akinantį šou sukūręs Aaronas White'as: „Dėl to mes žaidžiame krepšinį“

Aaronas White'as ne tik buvo rezultatyviausias Kauno „Žalgirio“ žaidėjas su 15 taškų pergalingose rungtynėse su Atėnų „Panathinaikos“. Amerikiečio efektingi epizodai dar rungtynių metu nuvilnijo interneto platybėse. Pats žalgirietis dėkojo už nuostabų perdavimą Derrickui Waltonui.
Aaronas White'as
Aaronas White'as / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Likus žaisti dvi minutes, D.Waltonas meistriškai pakabino kamuolį A.White'ui ir šis jį sugrūdo į krepšį. Tai buvo geriausias būdas atšvęsti galingą pergalę 82:69 prieš Atėnų „Panathinaikos“.

„Tai buvo nuostabus perdavimas. Dėl tokių perdavimų ir dėjimų mes ir žaidžiame krepšinį. Esu dėkingas Derrickui. Jis buvo nuostabus“, – iškart po mačo Eurolygai kalbėjo A.White'as.

Kauno „Žalgiris“ prastai pradėjo rungtynes, bet antroje pusėje palaipsniui gerino žaidimą, kol visai supančiojo graikus.

„Pirmoje rungtynių pusėje mes leidome jiems pelnyti 18 taškų greitose atakose ir visai neprasižengėme. Po pertraukos daug geriau gynėmės“, – apie rungtynių eigą kalbėjo žalgirietis.

A.White'as džiaugėsi, kad pavyko pagerinti situaciją turnyro lentelėje: „Tai yra labai svarbu. Turime apsaugoti savo tvirtovę. Didžiuojuosi savo komanda. Jie arti šalia mūsų turnyro lentelėje, todėl pergalė dar svarbesnė. Visi stumdomės dėl vietų atkrintamosiose.“

Nate'as Woltersas patyrė traumą pirmojo kėlinio pabaigoje, bet sugrįžo po pertraukos.

„Užmyniau ant kažkieno kojos, bet sugebėjau sužaisti iki galo. Sirgaliai kaip visada suteikė mums reikalingos energijos.Tai didelė pergalė ir mums jos labai reikėjo“, – pabrėžė įžaidėjas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius