Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 04 23

Artūras Milaknis atviras: „Tokio šanso galiu neturėti daugiau niekada“

Eurolygos ketvirtfinalio serijoje su Pirėjo „Olympiakos“ Artūras Milaknis kol kas yra vienas aštriausių Šarūno Jasikevičiaus ir Kauno „Žalgirio“ ginklų. Dalindamasis mintimis su oficialia Eurolygos svetaine snaiperis prisipažino, jog nenori paleisti istorinės galimybės prasmukti į turnyro Finalo ketvertą.
Artūras Milaknis
Artūras Milaknis / Alfredo Pliadžio nuotr.

„Tokie žaidėjai kaip aš, Paulius Jankūnas ar Antanas Kavaliauskas galbūt daugiau niekada neturėsime tokio šanso patekti į Finalo ketvertą. Nesvarbu kiek tau – 22 ar 23 – gali nepasisekti atsidurti komandoje, kuri žais tenai. Manau, jog tai supranta daugelis mūsų. Mums tai yra didžiulė galimybė, didžiulė galimybė miestui, sirgaliams ir visai šaliai. Pabandysime įgyvendinti šią svajonę“, – atviravo A.Milaknis.

„Žalgirio“ taikliarankis neslėpė, kad antradienio mače „Žalgirio“ arenoje laukia ypatingos atmosferos.

„Tai yra ypatinga akimirka visiems: klubui, žaidėjams, treneriams, personalui, visai šaliai. Su nekantrumu laukiu šio mūšio ir neabejoju, kad atmosfera bus puiki. Visi bilietai bus išpirkti ir mūsų palaikymas bus geresnis nei graikų Pirėjuje“, – įsitikinęs A.Milaknis.

Krepšininkas už šio sezono puikų pasirodymą gyrė ekipos vyriausiąjį trenerį Šarūną Jasikevičių. Pirmajame ketvirtfinalio mače „Žalgiris“ parodė ypatingą charakterį ir laimėjo Pirėjuje, panaikinęs didžiulį dviženklį deficitą.

„Manau, kad pirmiausia tai yra trenerių indėlis. Jie žino, kaip mus paruošti ir nuteikti šiai ketvirtfinalio dvikovai. Atkrintamosios yra visai kas kita nei reguliaraus sezono rungtynės. Čia tu privalai labai greitai reaguoti į įvykius tiek aikštėje, tiek už jos. Svarbiausia, kad laikytumėmės savojo plano“, – kalbėjo krepšininkas.

Jis neslėpė, kad Šaro virtimas iš legendinio Europos įžaidėjo į vieną geriausių žemyno trenerių visiškai nestebina.

„Jis buvo mano komandos draugais paskutiniais karjeros metais, vėliau dirbo „Žalgirio“ trenerio asistentu. Šaras labai daug žiūrėjo krepšinio, daug vaizdo įrašų, analizuodavo savo klaidas gynyboje ir puolime. Jau tada jis save ruošė trenerio darbui. Žaidėjai su juo bendrauja kaip su draugu, tačiau visi jį gerbia už lyderio savybes. Jau dabar jis yra puikus, bet ateityje bus dar geresnis“, – neabejojo žalgirietis.

Pokalbio metu Milas atskleidė ir dar vieną intriguojantį faktą – treniruotės metu yra net trylika iš eilės kartų pataikęs iš aikštės vidurio.

„Taip, tai yra tiesa. Pataikiau trylika sykių iš eilės, o klubo komunikacijos vadovas Almantas Kiveris paskutinius tris net spėjo nufilmuoti“, – šypsojosi snaiperis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius