Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 07 22

Atėnų „Panathinaikos“ prezidentas įsitikinęs: „Šarūnas Jasikevičius sugrįš“

Atėnų „Panathinaikos“ prezidentas Manos Papadopoulos davė išsamų interviu Graikijos žiniasklaidai ir kalbėjo apie Kauno „Žalgirio“ trenerį Šarūną Jasikevičių ir buvusį sėkmės simbolį Ramūną Šiškauską.
Šarūnas Jasikevičius
Šarūnas Jasikevičius / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Su SDNA leidiniu bendravęs ilgametis Atėnų klubo vadovas atsakė į sirgaliams rūpimus klausimus.

Vienas iš jų – kada prie klubo vairo stos buvusios legendos Šarūnas Jasikevičius ir Željko Obradovičius.

Po praėjusio sezono su klubu atsisveikino Rickas Pitino ir „Panathinaikos“ ieškojo naujo trenerio. Juo gana greitai buvo paskirtas Argiris Pedoulakis.

SDNA pasiteiravo, ar buvo bandyta į ekipą pakviesti Š.Jasikevičių ar Ž.Obradovičių.

M.Papadopoulos išsisukinėjo nuo tiesaus atsakymo, tačiau teigė, kad šiuos strategus privilioti yra labai sunku: „Nenoriu sakyti, ar bandėme juos pakviesti. Galiu pasakyti tik tiek, kad kai kurių dalykų padaryti neįmanoma. Gali bandyti, bet būna kontraktų su jokia išėjimo galimybe. Jeigu jie būtų laisvi agentai, mes bandytume. Tačiau šiems ypatingiems žmonėms yra skiriamas kitoks dėmesys. Mes turime puikius asmeninius santykius, nuolat bendraujame ir esame draugai. Jie priklauso ir visada bus „Panathinaikos“ šeimos dalis. Noriu tikėti, kad jie abu sugrįš į Atėnus. Nežinau tik, į kokias pareigas. Jie yra artimi mūsų klubui, bet sirgaliai negali prašyti to, ko neįmanoma padaryti.“

Iš tiesų, Š.Jasikevičiaus sutartis su Kauno „Žalgiriu“ leidžia jam palikti klubą po kiekvieno sezono, tačiau strategas šią vasarą nepasinaudojo galimybe išvykti.

Kaune trenerio karjerą pradėjęs buvęs krepšininkas ne kartą pabrėžė, kad „Žalgiryje“ turi ypatingą laisvę formuoti komandą, kurios galbūt negautų Eurolygos grandų klubuose.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Ramūnas Šiškauskas
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Ramūnas Šiškauskas

M.Papadopoulos taip pat kalbėjo apie Ramūną Šiškauską, kurio paleidimą į Maskvos CSKA pavadino viena iš didžiausių savo klaidų.

„Tikiu, kad jeigu jis būtų pasilikęs, mes būtume laimėję Eurolygą tris kartus iš eilės. Tačiau jį pakeitėme Šaru, vienu iš geriausių visų laikų žaidėjų Europoje. Tada komanda tapo kitokia“, – tikino „Panathinaikos“ prezidentas.

Jis taip pat gailėjosi dėl Vassilio Spanoulio perėjimo į Pirėjo „Olympiakos“: „Jeigu jis nebūtų perėjęs, Pirėjo klubas niekada gyvenime nebūtų laimėjęs Eurolygos.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius