-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2017 03 01

Autobuso projektas sulaukė milžiniško pasisekimo: vilniečiai į „Žalgirio“ areną judės 8 autobusais

Mažiau nei prieš savaitę paskelbtas Kauno „Žalgirio“ ir ilgametės komandos rėmėjos „Kautros“ projektas, suteiksiantis galimybę sostinėje gyvenantiems žaliai baltiems aistruoliams itin patogiai pasiekti Eurolygos rungtynes „Žalgirio“ arenoje, sulaukė milžiniško susidomėjimo ir pasisekimo.
„Žalgirio autobusas“ projekto reklama
„Žalgirio autobusas“ projekto reklama
Ketvirtadienis | Eurolyga | „Žalgiris“ – „Fenerbahče“ | 19:00 | „Žalgirio“ arena

Vilniuje gyvenantys „Žalgirio“ aistruoliai su nekantrumu laukia artėjančių Eurolygos kovų ir šluote iššlavė visus 400 bilietų į artimiausias rungtynes su Eurolygos vicečempione Stambulo „Fenerbahce“ ekipa. Sirgaliai į „Žalgirio“ areną iš sostinės keliaus aštuoniais autobusais.

Vilniečiai į „Žalgirio“ areną iš sostinės keliaus aštuoniais autobusais.

Lietuvos čempionai krepšinio mylėtojams apie naują projektą pranešė vasario 24 dieną. Tai – galimybė vilniečiams nemokamai atvykti į Eurolygos rungtynes „Žalgirio“ arenoje.

Pasiūlymą žaliai baltų aistruoliams, gyvenantiems Vilniuje, padėjo įgyvendinti keleivių pervežimo įmonė ir klubo rėmėja „Kautra“, pasirūpinsianti, kad kelionė būtų saugi ir patogi.

Pirmoji kelionė maršrutu Vilnius–„Žalgirio“ arena–Vilnius startuos jau kovo 2 dieną, kai žalgiriečiai savo tvirtovėje susitiks su „Fenerbahce“ ekipa. Ginčo kamuolys bus išmestas 19.00 val. Būtent šią dieną iš Vilniaus autobusų stoties, 35 išvykimo aikštelės, 17.00 val. pajudės specialūs „Žalgirio“ ekspreso autobusai, atvešiantys gerbėjus iki pat arenos. Po rungtynių autobusai sirgalių lauks prie arenos ir parveš į Vilniaus autobusų stotį.

Visos Lietuvos krepšinio komandos vardą patvirtinantis „Žalgiris“ ir ilgametė klubo rėmėja „Kautra“ suteiks galimybę ištikimiausiems žaliai baltiems aistruoliams atvykti ir iš kitų miestų bei prašo Jūsų išsakyti nuomonę apklausoje: http://bit.ly/Zalgirio-ekspresas-apklausa.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius