Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 06 26

„Barcelona“ ir CSKA siekia prisivilioti Vassilį Spanoulį, katalonų planas B – Milošas Teodosičius

Ispanijos žiniasklaida praneša, kad šalies vicečempionė „Barcelona“ siekia savo sudėtį sustiprinti 30-mečiu Pirėjo „Olympiakos“ klubo lyderiu Vassiliu Spanouliu, tačiau dėl žaidėjo parašo kovoja ir Maskvos CSKA
Vassilis Spanoulis
Vassilis Spanoulis / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Dukart iš eilės savo klubą į Eurolygos viršūnę atvedęs V.Spanoulis yra siejamas su „Barcelona“ ir CSKA ekipomis ir graikams gali būti sunku išlaikyti savo lyderį, mat tiek katalonų, tiek rusų ekipos gali pasiūlyti kur kas geresnes finansines sąlygas.

Ispanijos naujienų portalas mundodeportivo.com praneša, kad „Barcelona“ klubui gali būti sunku varžytis su CSKA, tad katalonai turi planą B – CSKA serbą Milošą Teosodisičių.

26-erių metų 195 cm ūgio serbas, anot ispanų žiniasklaidos, yra praradęs trenerio Ettore Messina pasitikėjimą, tad pervilioti įžaidėją į Ispaniją neturėtų būti sunku.

Trenerio pasitikėjimo trūkumą įrodo tai, kad komanda neseniai įsigijo amerikietį Jeremy Pargo, pratęsė sutartį su Aaronu Jacksonu ir labai aktyviai domisi V.Spanouliu. Visi šie krepšininkai gali rungtyniauti įžaidėjo pozicijoje, tad ispanai daro išvadą, kad M.Teodosičius gali būt parduotas.

„Barcos“ treneris Xavieras Pascualis tiki, kad gali aikštingajam serbui rasti vietos komandoje. Ispanai teigia, kad M.Teodosičius turi pliusų prieš V.Spanoulį – serbo kūrybiniai sugebėjimai stipresni, jis greitesnis ir jaunesnis. Vis dėlto graikas pasižymi kur kas šaltesniais nervais – ypač lemiamomis rungtynių akimirkomis.

M.Teodosičius šiuo metu yra traumuotas ir negali treniruotis, tačiau medikai tikisi, kad žaidėjas iki rugpjūčio vidurio pasveiks. Tiesa, neaišku, ar serbas spės ir galės padėti savo šalies rinktinei Europos čempionate.

„Barcelona“, anot mundodeportivo.com, norėdama prisivilioti V.Spanoulį ir M.Teodosičių, gali pasiūlyti ir brazilą Marcelinho Huertasą, kuriam sezonas nebuvo itin sėkmingas.

Praėjusį sezoną Eurolygoje M.Teodosičius žaidė 30 rungtynių, per kurias vidutiniškai rinko po 12,7 taško (57 proc. dvit, 38 proc. trit.), atkovodavo po 2,8 kamuolio ir atlikdavo po 5 rezultatyvius perdavimus. Žaidėjo naudingumo vidurkis – 13,2 balo.

V.Spanoulis sužaidė 31 mačą ir rinko po 14,7 taško (46 proc. dvit., 32 proc. trit.), atkovodavo po 2,2 kamuolio ir atlikdavo po 5 rezultatyvius perdavimus. Žaidėjo naudingumo vidurkis – 15 balų.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius