Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 11 04

„Barcelona“ puolėjas Mickealas: „Traumos mums nesutrukdys įveikti „Žalgirio“ (nuotraukos)

Prieš ketvirtadienį Kauno sporto halėje vyksiantį Eurolygos A grupės mūšį tarp vietos „Žalgirio“ ir „Barcelona“ (Ispanija) krepšininkų katalonų puolėjas Pete'as Mickealas teigė manąs, kad jo komandos draugus pastaruoju metu užklupusi traumų epidemija nesutrukdys išsivežti pergalės iš Lietuvos.
P.Mickealas vos persikėlęs į „Barcelonos“ ekipą iš karto tapo vienu komandos lyderių
P.Mickealas, vos persikėlęs į „Barcelona“ ekipą, iš karto tapo vienu komandos lyderių. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Ketvirtadienio vakarą ant Kauno sporto halės parketo neišbėgs keletas komandos „Barcelona“ lyderių – traumas šį savaitgalį Ispanijos čempionate patyrę Juanas Carlosas Navarro ir Gianluca Basile. Rungtyniauti taip pat negalės dar praėjusio sezono pabaigoje susižeidęs čekas Lubošas Bartonas.

„Taip, ketvirtadienį komandoje neturėsime dviejų mums labai svarbių žaidėjų – J.C.Navarro ir G.Basile. Tačiau mūsų ekipoje netrūksta puikių krepšininkų, galinčių juos pakeisti“, – neabejojo šią vasarą iš Vitorijos „Caja Laboral“ į Barselonos klubą atvykęs amerikietis.

31 metų 197 cm ūgio puolėjas nuo pat šio sezono pradžios tapo vienu svarbiausių katalonų žaidėjų, svariai prisidėjusių prie to, kad „Barcelona“ per pirmuosius du Eurolygos mačus švęstų dvi pergales. Ypač ryškiai jis sužibėjo pirmose A grupės rungtynėse išvykoje su Stambulo „Fenerbahce Ulker“ (Turkija), kai vos per 24 minutes pelnė 26 taškus, sugriebė 7 kamuolius ir padėjo savo ekipai švęsti triuškinamą pergalę rezultatu 82:59.

Neturėsime kelių pagrindinių žaidėjų, todėl „Žalgiris“ turbūt mano, kad turi galimybių mus įveikti. Tačiau aš manau, kad mes sugebėsime išsivežti pergalę iš Kauno, – sakė P.Mickealas.Sėkmingai P.Mickealas kol kas žaidžia ir Ispanijos čempionate, kur daugybę žvaigždžių turinti „Barcelona“ yra iškovojusi 4 pergales ir patyrusi vienintelį pralaimėjimą. Vidutiniškai 25 minutes aikštelėje praleidžiantis amerikietis pelno 10,4 taško.

„Žinome, kad „Žalgiris“ turi gerą komandą, iš kurios, be jokios abejonės, išsiskiria Marcusas Brownas ir Travisas Watsonas. Mūsų taip pat laukia ilga kelionė į Kauną, – varžovų privalumus Eurolygos svetainei internere vardijo P.Mickealas. – Be to, neturėsime kelių pagrindinių žaidėjų, todėl „Žalgiris“ turbūt mano, kad turi galimybių mus įveikti. Tačiau aš manau, kad mes sugebėsime išsivežti pergalę iš Kauno.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius