Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 06 22

Brockas Motumas pasiekė susitarimą su Valensijos klubu

24sek šaltiniu teigimu, 2015-17 metais Kauno „Žalgiryje“ praleidęs australas Brockas Motumas iš Turkijos keliasi į Įspaniją – sunkiojo krašto pozicijoje žaidžiantis krepšininkas atstovaus „Valencia Basket“ komandai.
Brockas Motumas
Brockas Motumas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

24sek žiniomis, B.Motumas su Europos taurės čempione tapusia „Valencia Basket“ ekipa pasirašė dviejų metų kontraktą, kurio vertė turėtų siekti apie 1,3 mln. JAV dolerių.

Du sezonus Kauno „Žalgirio“ ekipoje rungtyniavęs australas 2017-ų metų vasarą perėjo į Stambulo „Anadolu Efes“ klubą, su kuriuo šiame sezone pateko į Eurolygos finalą ir laimėjo Turkijos pirmenybių auksą.

Visgi pačiam krašto puolėjui antrasis sezonas buvo blankus – beveik visas B.Motumo minutes pasisavino prancūzas Adrienas Moermanas, o sezono pabaigoje, kovojant dėl nacionalinio čempionato aukso, „Anadolu Efes“ strategas Erginas Atamanas australo net neregistruodavo dėl legionierių limito.

2018-19 metais Eurolygoje universalus 208 cm ūgio puolėjas vidutiniškai praleisdavo tik kiek daugiau nei 11 minučių, per kurias pelnydavo po 6,5 taško, o tritaškius mesdavo 44 procentų taiklumu.

Valensijos klubas kitąmet varžysis Eurolygoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius