Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 03 31

Brockas Motumas sieks nukauti CSKA vokišku pavyzdžiu

Kauno „Žalgirio“ komandos akiratyje – išvyka į Maskvą ir paskutinės šio sezono Eurolygos išvykos rungtynės. Šarūno Jasikevičiaus treniruojami žalgiriečiai antrąjį kartą „Top 16“ etapo F grupėje žais su grupės lyderiais, CSKA klubo krepšininkais.
Brockas Motumas
Brockas Motumas / Luko Balandžio / 15min nuotr.
Penktadienis | Eurolyga | Maskvos CSKA – Kauno „Žalgiris“ | 20:00 | Maskva

Prieš kelionę į Rusijos sostinę mintimis apie būsimą varžovą bei „Žalgirio“ komandos uždavinius rungtynėse „Žalgiris TV“ rubrikos #DėmesysEurolygai laidoje pasidalino krepšininkai – Brockas Motumas ir Siimas-Sanderis Vene.

„Pirmose tarpusavio rungtynėse CSKA mus tiesiog parbloškė. Turime žaisti daug geriau nei toje dvikovoje. CSKA – aukščiausio kalibro komanda, bet praėjusią savaitę ir jie patyrė pralaimėjimą Bambergo ekipai. Jeigu „Brose Baskets“ įveikė maskviečius, galimybių turime ir mes. Nors Maskvoje bus ypatingai sunku, kaip bebūtų, laukiame šio iššūkio“, – apie artėjantį susitikimą kalbėjo australas B.Motumas.

Nors žalgiriečiams šio sezono Eurolygos turnyre liko tik dvejos rungtynės (išvykoje Rusijoje ir namuose su „FC Barcelona“), estas S.Vene nemano, kad yra būtinybės kalbėti apie galimą motyvacijos stoką. Anot „Žalgiris TV“ pašnekovo, kiekvienas žaidėjas dega noru gerai sužaisti prieš aukšto kalibro ekipas.

„Per daug niekas nieko nesureikšmina fakto, kiek liko rungtynių. Visi žino ir visi nori žaisti, nes tai Eurolygos rungtynės. Nesvarbu ar jos lemia ką nors, ar ne. Niekas apie tai negalvoja. Tiesiog reikia žaisti prieš visus – ir CSKA, ir „FC Barcelona“. Prieš tokias komandas kiekvienas krepšininkas nori žaisti. Čia daug klausimų nekyla“, – tvirtino Estijos rinktinės žaidėjas.

VIDEO: #DėmesysEurolygai. Paskutinis žalgiriečių Eurolygos sezono išvykos rungtynių iššūkis

„Žalgirio“ komandai pirmose tarpusavio rungtynėse savų žiūrovų akivaizdoje pasipriešinti CSKA ekipai nepavyko. Tąsyk rungtynėse vasario pradžioje Rusijos ekipai užtikrintą pergalę lėmė sėkmingas gynėjų Nando De Colo ir Milošo Teodosičiaus žaidimas. Abu krepšininkai kartu surinko 39 taškus ir net 46 naudingumo balus. Būtent gynėjų grandį kaip smogiamąją maskviečių žaidimo artileriją išskyrė ir žalgirietis S.Vene.

„Maskvos klubas turi gerą gynėjų grandį. Čia žaidžia puikūs krepšininkai – Nando De Colo, Milošas Teodosičius bei kiti žaidėjai. Apkritai, komanda žaidžia gerai ir gražiai. Užtenka vienos akimirkos, kad CSKA pabėgtų į priekį, po to jau sunku ką nors padaryti. Bet viskas yra įmanoma ir jie yra pralaimėję šioje grupėje“, – teigė S.Vene.

„Orakulo“ prognozė
„Orakulo“ prognozė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius