Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 01 19

Davidas Blattas džiaugėsi gynyba prieš Sonny Weemsą ir atmosfera „Žalgirio“ arenoje: „Lietuvoje labai gera žaisti krepšinį“

Po nelengvos pergalės prieš Kauno „Žalgirį“ 76:84, Tel Avivo „Maccabi“ vyriausiasis treneris Davidas Blattas negailėjo gerų žodžių kauniečiams, tačiau pabrėžė, kad šiuo metu Izraelio ekipa yra labiau susižaidusi ir patyrusi tokios svarbos mačuose.
Rungtynių akimirka
Rungtynių akimirka / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Maccabi“ strategas taip pat pasidžiaugė, kad pavyko visiškai iš žaidimo išjungti Sonny Weemsą, iš dalies – iš Marko Popovičių, kuris prieš rungtynes prisipažino, kad dažniausia nelabai gerai sužaidžia prieš D.Blatto treniruojamas komandas.

– Šiandienos rungtynės buvo sunkios?, – po rungtynių žurnalistai paklausė D.Blatto.

– Tai buvo labai tipiškas pirmasis Eurolygos „Top-16“ mačas. Abi komandos jautė šių rungtynių svarbą. Mes esame labiau patyrusi kaip komanda šiame sezone ir labiau pasiruošę tokiam mačui. Pirmoje rungtynių pusėje tai pasimatė.

Vis tik jie padarė didelį darbą ir sužaidė puikų trečiąjį kėlinį. Tačiau mes vėl pagerinome gynybą ketvirtame kėlinyje ir išlaikėme pergalę savo rankose. Mums nereikėjo kažko daug daryti, tiesiog išlaikyti pergalę savo rankose.

– Ar šiandien buvo ne S.Weemso diena?

– Mes sugebėjome uždengti jį, apsiginti nuo jo taškų puolime. Visiškai išjungėme jį iš žaidimo. Jis yra labai talentingas žaidėjas ir pirmoje sezono pusėje jis buvo vienas geriausių žaidėjų Eurolygoje. Jį sustabdyti buvo viena pagrindinių užduočių šiandien. Dar viena užduotis – sustabdyti Marko Popovičių.

Pirmoje pusėje tai sekėsi, bet antroje – nelabai. Per paskutinius mėnesį ar pusantro „Žalgiris“ tapo labai gera komanda, ypač – puolime, todėl mes tikrai šiandien nuveikėme didelį darbą.

Mane aplankė daug malonių emocijų atvykus čia, nes Lietuvoje praleidau vasarą per Europos čempionatą. Čia labai gera žaisti krepšinį. Puiki arena. Puikūs krepšinio sirgaliai, nes jie ne tik jaučia aistrą krepšiniui, bet ir jį supranta.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius