Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 02 24

Davidas Blattas pergalę prieš „Žalgirį“ palygino su Rokio Balboa istorija: „Mes griūdavome ir vis kildavome nuo žemės kaip Rokis“

Tel Avivo „Maccabi“ treneris Davidas Blattas garsėja šmaikštumu. Štai pergalę prieš Kauno „Žalgirį“ jis palygino su garsiojo bokso herojaus Rokio Balboa istorija.
Davidas Blattas
Davidas Blattas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Tai buvo puikus mūšis. Mes kovojome iš visų jėgų, nors pirmoje rungtynių pusėje, ypač pirmajame kėlinyje, ne viskas mums pavykdavo. Ne daug komandų gali išlipti iš tokios duobės, iš kokios šiandien išlipome mes.

Pradėjome labai prastai, todėl antrajame kėlinyje turėjome atsigriebti, kas pareikalavo labai daug jėgų. Tai skaudžiai mums atsiliepė trečiajame kėlinyje, nes jautėmės labai pavargę. Mes griūdavome ir vis kildavome nuo žemės kaip Rokis.

Theodoras Papaloukas šiandien mus išgelbėjo. Kaip tikra superžvaigždė, jis žengė į areną tada, kai labiausiai reikėjo“, – po rungtynių kalbėjo Davidas Blattas.

7 taškus ir 7 rezultatyvius perdavimus atlikęs Th.Papaloukas sakė, kad „Maccabi“ sužaidė bene geriausias rungtynes šį sezoną.

„Mes atsilikinėjome 17 taškų, o pralaimėjimas mums galėjo kainuoti sezoną. Manau, vien dėl to, kad pademonstravome charakterio tvirtumą, šias rungtynes galime vadinti vienomis geriausių šį sezoną“, – teigė graikas.

Primename, jog „Maccabi“ penktose Eurolygos „Top-16“ rungtynėse 70:66 įveikė Kauno „Žalgirį“, ir palaidojo žalgiriečių viltis prasibrauti į kitą etapą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius