Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 01 13

Edgaras Ulanovas apie Šarą: „Pamatysite kažką naujo“

Trečiąją Eurolygos „Top 16“ savaitę Kauno „Žalgirio“ krepšininkai pradeda su naujuoju vyriausiuoju treneriu Šarūnu Jasikevičiumi priešakyje. Nuo praėjusio sezono Kauno ekipos trenerių štabe dirbęs specialistas Eurolygoje debiutuos penktadienį išvykoje prieš aukščiausio kalibro varžovą – Madrido „Real“ klubą.
Edgaras Ulanovas
Edgaras Ulanovas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Prieš būsimą akistatą su praėjusio sezono Eurolygos čempionais „Žalgiris TV“ rubrikos #DėmesysEurolygai laidoje apie pokyčius komandoje ir artėjantį išbandymą Ispanijoje mintimis dalinosi krepšininkai Edgaras Ulanovas ir Martynas Sajus.

24-erių metų 198 cm ūgio E.Ulanovas teigė, jog trenerių kaita, nors ir gali būti stebinanti, yra nuolatinė krepšinio dalis. Žaidėjas papasakojo, kad Š.Jasikevičius jau spėjo pristatyti savo būsimą filosofiją visai „Žalgirio“ komandai.

„Treneris papasakojo apie savo filosofiją, ko jis norės iš mūsų, ko reikalaus. Treneris savo viziją pristatė visiems žaidėjams, kad mes ją žinotume ir pasistengtumėme, kuo greičiau įgyvendinti, – apie pirmuosius Š.Jasikevičiaus žingsnius vyr. trenerio poste pasakojo E.Ulanovas. – Mūsų žaidime žada būti kažkokių pakitimų, aišku, labai daug kažko pakeisti nepavyktų per trumpą laiko tarpą. Manau, kad kažką naujo pamatysime, kažką naujo parodysime.“

VIDEO: #DėmesysEurolygai. Su naujuoju treneriu – į mūšį su Eurolygos čempionais

Savo ruožtu 19-metis M.Sajus, prie komandos prisijungęs praėjusių metų pabaigoje, antrino E.Ulanovui dėl naujovių pasirengimo procese. Anot jaunojo krepšininko, laiko naujajam treneriui apsiprasti dar reikia, tačiau vieną naują dalyką treniruotėse vidurio puolėjas išskyrė.

„Iš tikrųjų, man kaip nesenai atėjusiam gana sunku palyginti trenerių darbo specifikas. Dar turėjome nedaug treniruočių su naujuoju treneriu, tačiau vienas iš pokyčių – didesnis intensyvumas treniruotėse. Visa kita kol kas kaip buvę seniau. Kaip bebūtų, dar reikia laiko įsivažiuoti naujajam treneriui“, – teigė 208 cm ūgio krepšininkas.

Kalbėdamas apie būsimą varžovą – Madrido „Real“ komandą, E.Ulanovas turėjo, ką papasakoti. Praėjusiame sezone „Žalgiryje“ ir Eurolygoje debiutavęs krepšininkas prieš karališkąjį klubą žaidė net keturis sykius. Nors 2014–2015 m. stipriausiame Senojo žemyno turnyre „Real“ tapo čempionais, šio sezono batalijos titulą ginančiai komandai kol kas klostosi sunkiai. Anot E.Ulanovo, tai lėmė ir stiprūs „Real“ varžovai pirmajame etape.

„Galbūt galima pasakyti, kad sunki „Real“ sezono pradžia nustebino, tačiau nereikia nurašyti ir kitų komandų. „Real“ žaidė stiprioje grupėje. Eurolyga – labai stiprus turnyras, o tuo labiau „Top 16“ etape tikėtis net nėra įmanoma.

Ispanų komanda žaidžia greitą krepšinį, mėgsta bausti už kiekvienas klaidas, to reiks ir išvengti, – teigė E.Ulanovas. – Negalime sakyti, kad važiuojame pažaisti, kad nuvažiuosime, pakovosime prieš „Real“, pralaimėsime 5 taškais ir visi mums plos, kad gerai kovojome. Taip galvoti negalima ir turime tikėtis geriausio.“

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius