Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 11 16

Eurolyga vėl kariauja su „Panathinaikos“ savininku – skyrė įspūdingą baudą

Praėjusį sezoną Atėnų „Panathinaikos“ savininkas Dimitris Giannakopoulos vedė iš kantrybės Eurolygos vadovus ir grasino palikti turnyrą. Galiausiai abi pusės susitaikė, tačiau šį sezoną neramumai tęsiasi.
Dimitris Giannakopoulos
Dimitris Giannakopoulos / „Instagram“ nuotr.

D.Giannakopoulos įrodė, kad žmonės nelinkę keistis ir jau šeštojo turo rungtynėse su Pirėjo „Olympiakos“ iškeikė teisėjus. Skelbiama, kad jis juos apkaltino dalyvaujant sutartose lažybose.

Eurolyga nusprendė ir vėl imtis principingos pozicijos ir penktadienį paskelbė, kad klubo vadovas už savo žodžius turės sumokėti 30 tūkst. eurų.

„Lapkričio 9 dieną pono Giannakopoulos išsakyti teiginiai buvo žeidžiantys ir nepagarbūs teisėjų štabo nariui. Šie žodžiai nusirito tarptautinėje žiniasklaidoje ir padarė žalos turnyro reputacijai“, – teigiama Eurolygos pranešime.

Eurolyga priminė, kad po po praėjusio sezono baudos „Panathinaikos“ savininkui buvo suspenduotos, jam pažadėjus, kad elgsis tinkamai. Šiam netesėjus pažado jos vėl įsigalioja.

Tai reiškia, kad „Panathinaikos“ turės sumokėti ne tik 30 tūkst., bet ir praėjusį sezoną skirtas 160 ir 250 tūkst. eurų baudas. Iš viso – 440 tūkst. eurų.

Eurolyga nusprendė nesugrąžinti sankcijos D.Giannakopoulos nesilankyti Eurolygos rungtynėse, bet, jeigu šis ir toliau maištaus, ši bausmė gali būti sugrąžinta.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius