Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 04 15

„Žalgirio“ sirgalių skaičius Stambule gali pranokti turkų lūkesčius

Stambulo „Fenerbahče“ kabinetuose – sujudimas dėl bilietų. Eurolygos vicečempionų klubas ruošiasi arenos „išpardavimui“ ir atsakingai skirsto paskutiniąsias vietas į ketvirtfinalio serijos mūšius su Kauno „Žalgiriu“. Turkai pasirengę ir gausiai žaliai baltų sirgalių kompanijai. Tačiau svečių skaičių sunku apibrėžti net ir patiems „Ulker“ arenos šeimininkams.
Kauno „Žalgirio“ fanai
Kauno „Žalgirio“ fanai / Josvydo Elinsko / 15min nuotr.

„Žalgirio“ aistruoliai Stambule turės savo atskirą tribūną. Už bilietų pardavimus atsakingi „Fenerbahče“ darbuotojai 24sek tvirtino, kad joje tilps iki 120 svečių.

Dar viena nedidelė zona svečiams iš Lietuvos numatyta arčiau aikštės – dažniausiai tai būna vietos krepšininkų ir trenerių artimiesiems.

Neoficialiais turkų skaičiavimais, „Ulker“ arenoje jie tikėjosi priimti maždaug 50–100 „Žalgirio“ gerbėjų. Tačiau gali būti, kad turkai sulauks dar didesnio būrio žaliai baltų.

Kaip 24sek patikino Kauno „Žalgirio“ atstovai, vien per žaliai baltų klubą į pirmąsias rungtynes Stambule buvo įsigyta 100 bilietų. Antrosioms buvo rezervuota maždaug 60 bilietų.

24sek žiniomis, dešimtys sirgalių iš Kauno organizavosi kelionę į Turkiją atskirai. Dar dalis „Žalgirio“ sirgalių prisijungs iš kitų užsienio valstybių.

„Fenerbahče“ tam planuoja kiek padidintas saugumo pajėgas. Tiesa, turkai nesitiki jokių konfliktų.

Jie „Žalgirio“ aistruolius identifikuoja kaip draugiškus, o bičiulystė su „Fenerbahče“ gerbėjais, užsimezgusi finalo ketverte Belgrade, kai žaliai baltus mūšyje su CSKA aktyviai palaikė net turkų žiūrovai, turėtų nubraukti bet kokias negandas dėl galimų neramumų tribūnose.

„Ulker“ arena talpina 13,8 tūkst. žiūrovų.

Į vienerias „Fenerbahče“ Eurolygos rungtynes šį sezoną rinkosi vid. 10 493 žiūrovai. Daugiausiai jų buvo atvykę 12 821.

Pirmosios ketvirtfinalio serijos iki trijų pergalių rungtynės Stambule įvyks antradienį 20 val. 45 min. Lietuvos laiku. Antrasis mačas „Ulker“ arenoje ketvirtadienį tuo pačiu metu.

VIDEO: „Ginčas“: kas buvo „Žalgirio“ fantastiško finišo didžiausi stebukladariai?
VIDEO: „Žalgirio“ sezono pabaigą Eurolyga vadina įspūdingiausiu sugrįžimu turnyro istorijoje

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius