-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 01 23

Gintaras Krapikas po pralaimėjimo „Maccabi“: „S.Landesbergas mus skaudžiai nustebino“

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai namuose Eurolygos „Top 16“ varžybų rungtynėse pralaimėjo Tel Avivo „Maccabi“ 66:73 (22:22, 15:18, 15:8, 14:25). „Žalgirio“ treneris Gintaras Krapikas tvirtino, kad nemalonus siurprizas buvo Sylveno Landesbergo žaidimas.
Gintaras Krapikas
Gintaras Krapikas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Tel Avivo „Maccabi“ ekipai žalgiriečiai pralaimėjo jau aštuntą kartą iš eilės. Pasak G.Krapiko, šiose rungtynėse pritrūko agresyvių žalgiriečių atakų ir buvo padaryta labai daug klaidų.

– Kas lėmė tas klaidas?

– Geriausiai žaidėme rungtynių pražioje, kai buvome padarę tik vieną klaidą. Tačiau jau po dviejų kėlinių buvo 9 klaidos, kurios leido priešininkui pelnyti lengvus taškus. Gynyba prieš Jeremy Pargo, Dontą Smitha ar Sofoklį Schortsanitį gerai veikė, tačiau Sylvenas Landesbergas mus skaudžiai nustebino. Jis buvo rungtynių didvyris ir pakeitė jų eigą.

– Buvo daug žaidžiama per Paulių Jankūną. Toks buvo planas?

– „Maccabi“ ketvirtoje pozicijoje neturi lygiaverčio žaidėjo Pauliui Jankūnui. Jis buvo labai aktyvus, todėl per jį ir pradėjome žaisti. Paulius sužaidė puikias rungtynes, tačiau turbūt tie pirmi Alexo Tyuso blokai išgąsdino mūsų žaidėjus. Mes po krepšiu nebuvome tokie agresyvūs ir prastai pataikėme. Varžovas labai agresyviai ėmė dengti dar ir mūsų gynėjus, taip dar labiau sumažindami galimybes atakuoti jų krepšį.

– Sunkiu momentu ketvirtajame kėlinyje nežaidė P.Jankūnas. Kodėl?

– Jis labai daug žaidė trečiajame kėlinyje, jam reikėjo poilsio. Aš galvojau, kad priešininkas žaidė tokia sudėtimi, prieš kurią rungtyniauti geriausia turint penkete Siimą-Sanderį Vene. Deja, jam šiandien nesisekė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius