Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 11 27

Gintaras Krapikas nesitiki tokios pat lengvos kovos su „Nižnij Novgorod“ kaip Kaune

Kauno „Žalgirio“ klubo krepšininkai ketvirtadienį išvyksta į Rusiją. Ten Eurolygos 7 turo rungtynes žalgiriečiai žais su „Nižnij Novgorod“ komanda. Prieš kelionę „Žalgirio“ treneris Gintaras Krapikas sakė, kad nors „Nižnij Novgorod“ ekipa ir neturi labai ilgo žaidėjo suolelio, bet jos startinis penketas demonstruoja stiprią smogiamąją jėgą.
Gintaras Krapikas
Gintaras Krapikas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Priešininkai yra mūsų turnyrinės lentelės kaimynai, po šios kovos išsiaiškinsime, kurie užimsime aukštesnę vietą“, – kalbėjo G.Krapikas.

Trenerio teigimu, pergalė žaidžiant su „Nižnij Novgorod“ Kaune spalį, kai žalgiriečiai lamėjo 97:63, dabar neturi didelės reikšmės. „Tai buvo seniai. Nebūna dviejų vienodų rungtynių lyg paspaustum pakartojimo mygtuką. Jie padarė išvadas, kitas pirmo rato rungtynes žaidė labai gerai, išnaudojo silpnas priešininkų vietas. Pastarąsias dvejas rungtynes išvykoje jie laimėjo prieš Sasario „Dinamo“ ir Kazanės „Unics“. Taigi „Nižnij Novgorod“ žaidėjai bus pakilios nuotaikos. Bus įtemptos ir įdomios rungtynės“, .– prognozavo G.Krapikas.

Treneris pabrėžė, kad nors „Nižnij Novgorod“ žaidžia be ilgo stiprių žaidėjų suolelių, bet turi kelis labai stiprius krepšininkus.

„Puolimą kontroliuoja Tayloras Rochestie, jam puikiai talkina kitas geras krašto puolėjas Tarence‘as Kinsey. Žaidžia sunkus ir galingas vidurio puolėjas Artiomas Parachouskis. Trey‘us Thompkinsas pataiko ir iš arti, ir iš toli. Galbūt klubo suolelis nėra ilgas, tačiau ši komanda tikrai turi galingą smogiamąjį penketą. Labai svarbu juos sustabdyti“, – įsitikinęs G.Krapikas.

Lengvų rungtynių nesitiki ir „Žalgirio“ puolėjas Darius Songaila. „Jie pakeitė ir startinę sudėtį, gali pasigirti pagerėjusiu žaidimu, žaidžia namuose. Manau, mūsų trenerių štabas sudėlios gerą žaidimo planą ir matysime, kaip seksis“, – kalbėjo krepšininkas.

Su Rusijos klubu Nižnij Novgorode žalgiriečiai žais penktadienį vakare.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius