Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 11 03

Jonas Kazlauskas po CSKA pergalės Eurolygoje 42 taškų skirtumu: „Ne viskas buvo idealu“

Maskvos CSKA (Rusija) treniruojantis Jonas Kazlauskas džiaugėsi dar viena užtikrinta auklėtinių pergale Eurolygoje. Strategas iš Lietuvos žarstė komplimentus net 42 taškų skirtumu „Zagreb“ (Kroatija) klubą sutriuškinusiems auklėtiniams (47:89), tačiau turėjo ir priekaištų.
Jonas Kazlauskas
Jonas Kazlauskas / Eriko Ovčarenko nuotr.

„Esu labai laimingas. Beveik visas 40 minučių išlikome susikaupę ir gerai gynėmės“, – po užtikrintai laimėtų rungtynių spaudos konferencijoje džiaugėsi J.Kazlauskas.

„Vienintelis dalykas, kuris manęs nedžiugina, yra kova dėl atšokusių kamuolių. Leidome jiems atsikovoti daugybę kamuolių, todėl negaliu sakyti, kad viskas buvo idealu“, – auklėtiniams priekaištavo strategas iš Lietuvos.

Pagal visus kitus statistikos rodiklius užtikrintai pirmavusi CSKA, iš tiesų nusileido „Zagreb“ krepšininkams kovoje dėl atšokusių kamuolių: šeimininkai jų sugriebė 42, o svečiai – 35. Be to, „Zagreb“ net 20 kamuolių atkovojo po CSKA krepšiu, kai J.Kazlausko auklėtiniai varžovų pusėje tai padarė tik 9 kartus.

„Tačiau turiu būti laimingas, matydamas, kaip padėjome vienas kitam aikštelėje, kaip dirbome gynyboje, kaip keitėmės. Puolime nedarome daug klaidų (CSKA prarado vos 8 kamuolius, o „Zagreb“ – 18), žaidžiame drausmingai, metame metimus, kuriuos turime pataikyti ir dalijamės kamuoliu, ieškodami geresnėje pozicijoje esančio komandos draugo“, – pasitenkinimo komandos žaidimu neslėpė J.Kazlauskas.

Mano žaidėjai bijo, bet nežinau kodėl, – sakė V.Androičius.

Jo treniruojamai ekipai Eurolygos A grupėje tai buvo trečioji pergalė iš tiek pat galimų, o turnyro debiutantei „Zagreb“ – trečiasis pralaimėjimas.

„Lygių skirtumas tarp mūsų ir CSKA yra didžiulis ir galutinis rezultatas tą įrodo. Manau, mano žaidėjai buvo aktyvesni, nei ankstesniuose mačuose, tačiau, deja, mes nesame pajėgūs varžytis su CSKA. Jie yra greitesni, aukštesni, stipresni. Keista, jog dalis mūsų žaidėjų parodė viską, ką galėjo, tačiau mes vis tiek pralaimėjome daugiau nei 40 taškų. Tokia realybė. Atkovojome daugybę kamuolių puolime, bet iš to nebuvo jokios naudos, nes metėme mažiau nei 30 proc. taiklumu. Manau, jog mano žaidėjai bijo, bet nežinau kodėl“, – apgailestavo „Zagreb“ strategas Vladimiras Androičius.

Rungtynių reportažas:

VIDEO: Best Moments: KK Zagreb-CSKA Moscow

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius