-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 11 18

Kalnietis krepšininku tapo, kai „Žalgiris“ laimėjo Eurolygą (video)

Kauno „Žalgirio“ komandos atakų organizatorius 23 metų Mantas Kalnietis oficialiai Eurolygos svetainei papasakojo apie savo žaidimą „Žalgiryje“, „Žalgirio“ praeities kovas ir savo karjeros pradžią.
Rungtynių akimirka
Rungtynių akimirka / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

195 cm ūgio gynėjas didžiuojasi, jog gali vilkėti pagrindinės „Žalgirio“ komandos marškinėlius. Krepšininkas taip pat atskleidė, jog senoji Kauno sporto halė su sirgaliais yra tarsi šeštasis žaidėjas.

„Esu laimingas, jog galiu rungtyniauti „Žalgiryje“. Aš užaugau Sabonio krepšinio mokykloje. Žaidžiu pagrindinėje komandoje, kuri rungtyniauja Eurolygoje, todėl didžiuojuosi, jog esu jos dalis, – kalbėjo M.Kalnietis. – Mūsų arena nėra itin didelė, kokias turi kitos Europos komandos. Tačiau mūsų sirgaliai yra išprotėję, mes jaučiame jų palaikymą žaisdami namuose, tai lyg šeštasis žaidėjas“.

„Žalgiris“ – didis vardas jau nuo senų senovės, tuomet kai jame žaidė Arvydas Sabonis, Rimas Kurtinaitis, Valdemaras Chomičius, Gintaras Krapikas ir kiti. Tada buvo daugiau negu žaidimas. Tais laikais aš buvau dar mažas vaikas, bet pamenu, kai „Žalgiris“ žaidė su CSKA klubu, tai buvo ne tik sportinis, bet ir politinis žaidimas“, – atviravo gynėjas.

„Kai „Žalgiris“ laimėjo Eurolygą, krepšinį aš pažaisdavau tik savo malonumui. Tačiau pamatęs, kaip visi kauniečiai visą savaitę nedirba ir tik švenčia, pradėjau galvoti, kodėl negaliu aš būti šiose komandoje? Pradėjau sunkiai dirbti ir mano svajonė išsipildė“, – atskleidė M.Kalnietis.

M.Kalnietis Eurolygos svetainei internete pasakojo, jog gerbėjai nuo jų nenusisuka net tada, kai komandai nesiseka.

„Praėjusį sezoną, kai prastai žaidėme Eurolygoje ir nepatekome į „Top-16“, gerbėjai pasakė, kad viskas gerai, buvo prasti metai Eurolygoje, dabar reikia įveikti tik „Lietuvos ryto“ ekipą. Tai būna derbis lyg Ispanijoje tarp Madrido „Real“ ir „Barcelona“ klubų“, – teigė atakų organizatorius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius