Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 11 04

Kaukėnas: „Įveikti „Panathinaikos“ bus sudėtinga“

Madrido „Real“ krepšinio klubas šią vasarą išleido daugybę pinigų, kad sugrąžintų komandai šlovę. Sezono pradžioje karališkoji ekipa kol kas klumpa itin retai, tačiau didžiausias komandos išbandymas, anot vieno jos lyderių lietuvio Rimanto Kaukėno, lauks ketvirtadienį, kai „Real“ namuose stos į mūšį su Eurolygos čempionais Atėnų „Panathinaikos“ krepšininkais.
R.Kaukėnas šį sezoną yra vienas „Real“ lyderių
R.Kaukėnas šį sezoną yra vienas „Real“ lyderių. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Rungtyniaudami su „Panathinaikos“ aiškiai pamatysime, kokį lygį mums jau pavyko pasiekti. Dvikova bus labai sunki ir sudėtinga, juk žaisime su Eurolygos čempionais. „Panathinaikos“ komandoje netrūksta talentingų, lygiaverčių krepšininkų, kurie žaidžia tikrai gerą krepšinį. Vasarą klubo vadovai sugebėjo išlaikyti puikiai susižaidusį komandos branduolį, todėl ir šį sezoną „Panathinaikos“ pradėjo aukšta nata“, – varžovų pranašumus Eurolygos svetainei vardijo tik šią vasarą „Real“ aprangą apsivilkęs 32 metų krepšininkas.

R.Kaukėno teigimu, įveikti varžovus ketvirtadienio vakarą savo tvirtovėje – „Palacio Vistalegre“ sporto rūmuose Madride – bus sudėtinga, tačiau įmanoma.

„Vis dar turėsime remtis be dviejų svarbių komandos žaidėjų – Felipe Reyeso ir Thomaso van der Spiegelio. Privalėsime būti susikaupę visas 40 minučių, puolime žaisti protingai, o svarbiausia – sėkmingai gintis. Manau, tai būtų raktas į pergalę“, – svarstė krepšininkas iš Lietuvos.

R.Kaukėnas Eurolygoje „Real“ gretose žaidė dvejas rungtynes, per kurias aikštelėje vidutiniškai praleisdavo 28 minutes ir pelnydavo 16,5 taško. Ispanijos čempionate gynėjo statistika kuklesnė: per 5 mačus aikštelėje praleido vidutiniškai 19 minučių ir pelnė 7,4 taško.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius