Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 10 03

Kauno savivaldybės įmonės paskolino „Žalgiriui“ reikalingą sumą

Kauno „Žalgirio“ krepšinio klubas penktadienį pranešė sudaręs paskolų sutartis su Kauno savivaldybės įmonėmis ir artimiausiu metu gaus reikiamus 2,35 mln. litų, kuriuos grąžins buvusiems krepšininkams, kad galėtų registruoti naujus žaidėjus.
Gintaras Krapikas
Gintaras Krapikas / Aliaus Koroliovo nuotr.

„Iš esmės taip – tie patys pinigai turbūt tik per savaitgalį mus pasieks, bet su įmonėmis sudarytos sutartys ir esame labai dėkingi tiek savivaldybei, tiek įmonėms, kad suprato susidariusią situaciją“, – BNS sakė krepšinio klubo atstovas spaudai Almantas Kiveris.

„Kauno diena“ ketvirtadienį skelbė, kad į savivaldybę rugsėjo pabaigoje su prašymu padėti kreipėsi „Žalgirio krepšinio centro“ direktorius Paulius Motiejūnas.

Jo pasirašytame rašte nurodoma, kad Tarptautinė krepšinio federacija (FIBA) yra uždraudusi registruoti naujus krepšininkus dėl skolų buvusiems komandos žaidėjams. Iki penktadienio darbo dienos pabaigos „Žalgiris“ privalo pateikti registracijos dokumentus Eurolygai, jei nori, kad komandos naujokai galėtų rungtyniauti stipriausioje Europos krepšinio lygoje. Todėl prašoma skirti paramą arba suteikti paskolą 2,35 mln. litų sumai.

Pasak A.Kiverio, įmonės suteikė paskolas, jas komanda įsipareigojo grąžinti per kelerius metus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius