-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 01 03

Kauno „Žalgirio“ puolėjas Tremmellas Dardenas: „Kaip ir visą šį sezoną, gynybai skirsime ypatingą dėmesį“

Prieš savaitę Eurolygos „Top 16“ etapo pirmose rungtynėse išvykoje patyrę skaudų pralaimėjimą vieno taško skirtumu (66:67) Atėnų „Panathinaikos“ ekipai, Kauno „Žalgirio“ krepšininkai pasiryžę grįžti į pergalių kelią šį penktadienį. Namuose kauniečiai susitiks su Malagos „Unicaja“ klubu, kuriame praėjusį sezoną žaidė dabar „Žalgirio“ marškinėlius vilkintis Tremmellas Dardenas.
Tremmellas Dardenas
Tremmellas Dardenas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Amerikietis neišskiria laukiančio susitikimo su savo buvusia komanda, kurioje teliko du krepšininkai, žaidę ir praėjusį sezoną. “Kiekvieną kartą kiekvienas žaidėjas į aikštę išeina trokšdamas sužaisti kuo geriau“, – prieš treniruotę ketvirtadienį tvirtino puolėjas.

„Šiose rungtynėse norime žaisti „kietai“, kaip rungtyniavome ir praėjusiame mače, nors jį ir pralaimėjome. Tai buvo skaudus pralaimėjimas. Siekiant pergalės namuose, mums prireiks ir sirgalių palaikymo. Jei nepasiduosime bereikalingoms emocijoms, švęsime pergalę“, – sakė T.Dardenas.

Krepšininkas atkreipė dėmesį, kad „Unicaja“ gerai kontroliuoja rungtynių tempą, turi gerus įžaidėjus ir pajėgius puolėjus. „Todėl tungtynės bus sunkios. Mes privalėsime būti labai atidūs, kibiai gintis. Kaip ir visą šį sezoną, gynybai skirsime ypatingą dėmesį“, – teigė „Žalgirio“ legionierius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius