Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 10 23

Kauno „Žalgirio“ treneris Joanas Plaza: Mums dar trūksta keturių pergalių iki „Top 16“, todėl stengsimės nugalėti ir „Olympiakos“

Dvi pergales iš tiek pat galimų Eurolygos starte iškovojusios Kauno „Žalgirio“ ekipos vyriausiasis treneris Joanas Plaza nežada mažinti apsukų. Kovingasis ispanas išvykoje nori ant menčių patiesti pačius Eurolygos čempionus „Olympiakos“.
Joanas Plaza
Joanas Plaza / Aliaus Koroliovo nuotr.

Graikai, kurių gretose rungtyniauja ir lietuvis Martynas Gecevičius, laimėjo tik vienas iš dviejų rungtynių, todėl namuose sieks žūtbūt įveikti kauniečius.

15min.lt primena, kad „Žalgiris“ namuose 90:62 sutrypė Zagrebo „Cedevita“, o išvykoje 77:71 nugalėjo Vitorijos „Caja Laboral“. „Olympiakos“ 85:81 laimėjo prieš „Caja Laboral“, tačiau 72:98 turėjo pripažinti Stambulo “Anadolu Efes“ pranašumą. Tiesa, graikai šią savaitę sugebėjo rezultatu 64:60 palaužti pagrindinį savo priešininką Graikijoje Atėnų „Panathinaikos“ ekipą, kurios marškinėlius vilki ir buvęs žalgirietis Jonas Mačiulis.

„Tai bus sunkios rungtynės, nes „Olympiakos“ pralaimėjo prieš Stambulo „Anadolu Efes“. Šią nesėkmę jie bandys ištaisyti žaisdami prieš mus. Tačiau mes žinome, kad mums dar trūksta keturių pergalių, kad patektume į Eurolygos „Top 16“ etapą, todėl iš visų jėgų, iki paskutinės sekundės, stengsimės laimėti kiekvienas rungtynes, kad pasiektume šį tikslą“, – ryžtingai nusiteikęs J.Plaza.

Jis pažymėjo, kad „Olympiakos“ turi daug ginklų ant žaidėjų suolelio. Jie yra Eurolygos čempionai, daugelis jų  žaidėjų – nacionalinių rinktinių krepšininkai. Tai labai patyrusi ir labai savimi pasitikinti komanda. Šias rungtynes jie žais namuose, o ten jie visuomet atrodo labai galingai, nes juos palaiko vieni aistringiausių krepšinio aistruolių“.

„Žalgirio“ strategas sau ir savo komandai palinkėjo išlikti savimi, žaisti savo žaidimą ir neperdegti rungtyniaujant su viena stipriausių Europos komandų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius