Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 11 28

Kauno „Žalgirio“ vyriausiasis treneris Aleksandras Trifunovičius: „Kol kas Ty Lawsonas treniruojasi su mumis“

Prieš šį trečiadienį Kaune vyksiančias Eurolygos rungtynes su Malagos „Unicaja“ ekipa „Žalgirio“ vyriausiasis treneris Aleksndras Trifunovičius teigė, kad komanda dėl įtempto tvarkaraščio yra išsunkta fiziškai ir psichologiškai.
Treniruotėje
Treniruotėje / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Be to, žaidėjus kamuoja įvairūs negalavimai, vis dar neaiški situacija dėl Ty Lawsono, kuris, jei NBA „lokautas“ iš tiesų baigsis antradienį, turėtų grįžti į Denverio „Nuggets“ klubą. Tačiau A.Trifunovičių šie sunkumai tik dar labiau motyvuoja nusiteikti kovai dėl patekimo į Eurolygos „Top16“ etapą.

A.Trifunovičius prieš vakarinę treniruotę surengtoje spaudos konferencijoje sakė: „Nepaisant visų aplinkybių, mes ir toliau sieksime savo tikslo – patekti į Eurolygos „Top16“ etapą. Laimėjimas šiose rungtynėse mus grąžintų į daugiau ar mažiau mums patogią situaciją. Priešingu atveju, mes taptume priklausomi nuo kitų žaidžiamų rungtynių rezultatų.

„Unicaja“ yra stipri, gerai sukomplektuota komanda, joje žaidžia daug garsių žaidėjų. Jiems gerai sekasi Ispanijos čempionate, tačiau labai svarbi būtų pergalė šiose rungtynėse galvojant apie patekimą į sekantį Eurolygos etapą. Aš nebuvau su komanda rungtynėse Malagoje, tačiau mačiau vaizdo medžiagą. Gynyba ir prarasti kamuoliai – šiuos komponentus būtina gerinti Kaune. Jei tai pavyks, būsime žingsniu arčiau užsibrėžto tikslo.

Mes žaidėme 4 rungtynes per 8 dienas, ir tai mus išsunkė fiziškai ir psichologiškai. Mums reikia atsigauti ir susikaupti būsimoms rungtynėms. Mes turim ir kitų sunkumų. Po rungtynių Maskvoje susirgęs Milovanas Rakovičius negalėjo treniruotis su mumis kelias dienas, Tadas Klimavičius kilo bėdų dėl pėdos, todėl šiandien ryte jis negalėjo kartu treniruotis, tačiau jis jau atsigauna. Tačiau šie nesklandumai negali mūsų nuvilti, išblaškyti, mes turime būti labai motyvuoti. Šiomis aplinkybėmis jaučiu dar didesnę atsakomybę.

Kol kas Ty Lawsonas treniruojasi kartu su mumis. Manau, kad rytoj ryte mes jau turėtume viską žinoti aiškiai“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius