Tiesiogiai

Tiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentaraiTiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentarai

2017 02 21

Kauno „Žalgiris“ iš Eurolygos sulaukė neeilinio įvertinimo

Kauno „Žalgirio“ komanda sulaukė didžiulio Eurolygos vadovų įvertinimo ir „Žalgirio“ arenoje organizuos net dvejas lygos savaitės rungtynes paeiliui.
Kauno „Žalgiris“ KMT laimėtojai
Kauno „Žalgiris“ KMT laimėtojai / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Mačai Kaune su Eurolygos vicečempionais Stambulo „Fenerbahče“ kovo 2 dieną ir su Atėnų „Panathinaikos“ krepšininkais savaite vėliau (kovo 9 d.) gavo stipriausių Senojo žemyno savaitės rungtynių statusą ir sulauks viso pasaulio dėmesio.

Tai išties išskirtinis įvykis, mat šį sezoną nė viena komanda tokio pripažinimo dar nebuvo sulaukusi ir savo namų arenoje neorganizavo dvejų centrinių Eurolygos rungtynių iš eilės.

Eurolygos savaitės mačo dalyviai gauna neeilinių privilegijų – į jų akistatą nukrypsta viso pasaulio akys, atvyksta aukščiausio lygio filmavimo grupė, rengiami specialūs reportažai.

Stipriausių Europos komandų savaitės rungtynes stebi daugiau nei 150 valstybių, tarp kurių ir pačios egzotiškiausios iš Afrikos, Azijos ar Centrinės Amerikos.

Taip pat tęsiamas bendradarbiavimas su NBA TV kanalu, kuriame nuo šių metų pradžios tiesiogiai transliuojamos visos Eurolygos savaitės rungtynės. Taigi, emocijas iš Kauno „Žalgirio“ arenos stebės ir stipriausios pasaulio krepšinio lygos (NBA) mylėtojai.

Susitikimai su „Fenerbahče“ ir „Panathinaikos“ komandomis taip pat bus rodomi ir išskirtiniu Sport24 kanalu, kuris specializuotas keliaujantiems oru ar vandeniu, tad transliacijos iš Kauno bus pasiekiamos visame pasaulyje, bet kuriame pasaulio taške!

Be viso to, „Žalgirio“ arena sulauks ir išskirtinio Eurolygos dėmesio. Mačo išvakarėse Eurolygos filmavimo grupė lankysis komandų treniruotėse, bus filmuojamas žaidėjų atvykimas į areną, rengiami kiti specialūs reportažai.

Eurolygos savaitės rungtynėse žalgiriečiai taip pat sieks revanšo už pralaimėjimus Stambule ir Atėnuose, kur sezono pradžioje po atkaklios kovos pergalė atiteko varžovams.

Tai jau antras toks Lietuvos čempionų įvertinimas nuo šių metų pradžios, kadangi sausio 20 dieną Kaune vykęs mačas su Madrido „Real“ krepšininkais taip pat buvo gavęs Eurolygos savaitės rungtynių statusą ir buvo stebimas viso pasaulio.

Bilietus į Eurolygos savaitės rungtynes jau dabar galima įsigyti internetu, „Žalgirio“ arenos ir visose „Bilietai.lt“ kasose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius